Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

Impresszum

Az Oázis Kertészeti Kft. Portáloldala
Oázis Kertészeti Kft.
1101 Bp. Kőbányai út 47.
Adósz.: 10741904-2-13
Cg. 13-09-065247
Cégbíróság: Pest Megyei Cégbíróság

Sajtókapcsolat: marketing@oazis.hu
Főszerkesztő:
Boross Gábor marketing asszisztens
Társszerkesztők:
Molnár Piroska kreatív vezető, az Oázis Magazin főszerkesztője;
valamint az áruházak üzletvezetői.
Felelős kiadó:
Boross Dávid marketing igazgató

Web szerkesztő:
Bálint F. Gyula


Jogok, védjegyek
A www.oazis.hu, a www.oázis.hu, a www.oaziskerteszet.hu, a www.oáziskertészet.hu, a www.oazis.eu és a www.oázis.eu az Oázis Kertészeti Kft. regisztrált domain nevei. Az oázis logo, az Oázis Kertészet név, a Visszük a pálmát! szlogen, a Virágra szóló ajánlat akciós márka az Oázis Kertészeti Kft. bejegyzett védjegyei.

©-Oázis Kft. Minden jog fenntartva 2002-2015

A lapunkon megjelenő adatokat és információkat törekszünk a lehető legnagyobb gondossággal, többszöri ellenőrzés mellett összeállítani illetve közölni. Ennek ellenére nem zárható ki annak lehetősége, hogy egyes esetekben szerkesztési, partnereink adatszolgáltatása vagy más ok folytán téves, bármilyen módon félrevezető vagy hiányos adatok, információk kerülnek lapunkra. Tekintettel arra, hogy a lapon elérhető információk tájékoztatásul szolgálnak, az Oázis nem vállal felelősséget a lapon megjelenő olyan adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák teljes pontosságáért és azért, hogy azok a felhasználó által szándékozott célra történő felhasználásra alkalmasak, így az ezzel kapcsolatos kockázat teljes mértékben a felhasználót terheli. Ennek megfelelően az Oázis nem vállal felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása kapcsán esetlegesen a felhasználónál keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért illetve költségért, beleértve természetesen az adatvesztéssel kapcsolatos károkat és az elmaradt hasznot is. A lapunkon megtalálható árak, információk nem minősülnek közvetlen ajánlatnak.

A jelen tájékoztatóban foglalt, illetve a honlapunkon közölt feltételekre (beleértve a honlapon kínált szolgáltatásokat is) a magyar jog megfelelő rendelkezései az irányadók.Hirdessen az oazis.hu-n és az Oázis Magazinban!

Tisztelt Beszállítónk, Partnerünk! Az eddigiekhez hasonlóan, 2014-ben is van lehetőségük, hogy az Oázis Kertészet üzletláncának saját magazinjában, hirdetést vagy termékeik PR anyagát megjelentessék.
A magazin főszerkesztője: Molnár Piroska

Magazinunk évente 6 alkalommal jelenik meg 30.000 db-os példányszámban. Az Oázis Kertészet üzletláncában, szakmai kiállításokon, rendezvényeken, prémium kategóriás lakáskultúra magazinokban befűzve terjesztjük. Az Oázis Magazin teljes terjedelmében olvasható még a naponta 3-5 ezer látogatót vonzó honlapunkon is. A honlapon a magazinok archiválásra kerülnek így korlátlan ideig visszakereshetők.

A korábbi Oázis Magazinokat itt olvashatja!

Részletes Oázis Magazin médiaajánlat

Részletes POS médiaajánlat

Amennyiben ajánlatunkat érdekesnek találja, kérjük írjon a media@oazis.hu-ra és elküldjük a hirdetési megrendelőnket!
Fagyott el bármi a március tél miatt?
Még nem tudom.
Nem, szerencsére elővigyázatos voltam.
Csak pár dolog, nem vészes.
Igen, sajnos :(
Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban.
Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
Ismerkedjen meg a növényekkel az itt található látványos videók segítségével.
 

Akciós muskátli pakkok és kiegészítők

Minden évben egyre népszerűbbek a muskátli palánták!
Nem is véletlenül, hiszen már álló, futó, félfutó fajtákból, több színben is választhatunk. Mi több, fejlődésüket kimondottan számukra kialakított földdel, tápoldattal és táprúddal is segíthetjük.

[ bővebben ]

Akciós egynyári palánták

Már 139 Ft-tól

[ bővebben ]

Akciós Oázis Szerszámok

Ásó, lapát, gereblye: minden kertbe kell belőle!

[ bővebben ]

Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.