Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

KerttervezésSzakképzett táj- és kertépítész kollégáink kertek tervezését, az alapoktól, az engedélyezésen át, a kivitelezésig vállalják.

A kertépítészeti tervek elkészítése ma már minden új beruházásnál kötelező. Kamarai tagsággal is rendelkező kollégáink vállalják:

• kertépítészeti tervek elkészítését önállóan és építési engedélyezési tervek mellé
• fakivágási engedélyek megszerzése és a fakivágás megvalósítása
• zöldfelületi számítások, kimutatások készítse
• eljárás az Önkormányzatoknál bármilyen egyéb kerttel kapcsolatos ügyben

Tákékoztató az engedélyköteles munkákról:

Engedélyköteles a fakivágás bármely okból, kivéve ha gyümölcsfáról van szó. (balesetveszély, építkezés, benapozás, stb.)

Új építkezéseknél, bővítéseknél kertészeti, tereprendezési és favédelmi tervre is szükség van. Ez része az építési engedélyezési tervnek.

A zöldfelületi és favédelmi előírásokat be kell tartani. Az önkormányzatok fogják össze és kísérik figyelemmel az adott kerület, vagy település zöldfelületi változásait, fakivágásait. Szerencsére általában a lakosság ebben jó partner, a fa- és zöldfelületvédelem szinte mindenkinek szívügye.
Ezért is fontos, hogy az esetleges csökkentéseket, fakivágásokat szakszerűen és tervezetten oldjuk meg, a lehető legkisebb kárt okozva és a legnagyobb részt pótolva. Akár többszöri lehetőségekkel, egyeztetésekkel keresve a legjobb megoldást. Így kerülhetők el a fölösleges pusztítások.

Egy-egy település zöldfelületi egysége minden szempontból nagyon fontos. Azt is beláthatjuk, hogy saját magunk komfortérzete is jobb, ha egy új házba való beköltözéskor nem a pusztaság fogad a kertben, hanem a kellő odafigyeléssel megtartott és kiegészített korábbi növényzet.

Cégünk beltéri növénydekorációk tervezését, berendezését és karbantartását, ápolását is vállalja.
Személyre szabott tanácsadás, értékesítés
Parkosítás
Dísznövényápolás

Keresse kollégánkat bizalommal!

Végső Gergely
Táj-és kertépítész; lakberendező

Telefon: +36204800508
E-mail: vegso.gergely@oazis.hu
• • •

További áruházi szolgáltatások

Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban.
Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
 
[ még ]

Új Oázis KECSKEMÉTEN!

21. hazai kertészetünket Kecskeméten nyitottuk meg.

[ bővebben ]

Orchideakiállítás a Vajdahunyadvárban!

A belépőjegyek ára levásárolható az Oázisban.

Március 9-12.

[ bővebben ]

17. hét

Április vége felé a legszembetûnõbb a természet változása, szinte minden mag kikelt, nõ és ontják virágaikat a növények, ezernyi illat kavarog a tavaszi szélben, szinte felfoghatatlan a gyors változás a kiskertünkben. Sajnálatos körülmény, hogy egyes helyeken érdemleges csapadék két hónapja nem volt, így továbbra is mindenkit a – lehetõleg tápoldatos – öntözésre buzdítok, legyen az kikelõ magonc, újonnan telepített ...

[ bővebben ]

Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.