arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Évelők

Kerti jukka (Pálmaliliom)

Évelők, Kertépítés - Kertszépítés

Rendkívül sokat tűrő, sokrétűen alkalmazható, egyenletesen hosszan nővő levelei miatt pálmához hasonlító kerti növény a pálmaliliom, más néven kerti jukka.

Mesebeli úti cél: Provence

Évelők

A dél-franciaországi Provence tartomány a mediterrán tájak egyik legszebb vidéke, amely ízein és sajátos építészetén túl egy kedves növényről híres: a levenduláról.

A lángvirág

Évelők

A lángvirágok változatos, élénk színei sokféle kerttípusban alkalmazhatók, és a sziklakertet ápoló kertészek különösen kedvelt növényei.

Így használd fel a levendulát

Évelők, Kertépítés - Kertszépítés

A levendula ugyanabba gyógynövénycsaládba tartozik, mint a menta, a zsálya, a kakukkfű és rozmaring, bár abban különbözik a többi gyógynövénytől, hogy leveleivel ellentétben a virágait szoktuk felhasználni.  

Illatos kert – a pillangók kedvence

Évelők, Kertépítés - Kertszépítés

Naponta sok ezer lélegzetet veszünk, és ezzel együtt környezetünk illatait is beszippantjuk. A virágok illatvariációk kiapadhatatlan forrásai, és ezt a luxust mindenki megengedheti magának!

Illatos levendula

Évelők

Sokak kedvenc nyári évelője, hiszen fantasztikus illatát egész nyáron át élvezhetjük, és nem is kell nagyon törődünk vele.

A hibiszkuszok gondozása

Évelők, Kertépítés - Kertszépítés

Hatalmas virágaikkal a hibiszkuszok minden kert ékkövei válhatnak. A két legnépszerűbb fajtát mutatjuk be.

Pampafű – a füvek királynője

Évelők

A Dél-Amerika pusztáiról származó pampafüvet méltán emlegetik a füvek királynőjeként. Ez az elegáns növény az őszi kert egyik legszebb dísze.

Évről évre évelők

Évelők

Az évelők széles választéka akár zavarba ejtő is lehet, azonban van bár fontos szempont, amit mindig figyelembe kell vennünk. Ha ezek mentén haladunk dönteni is könnyebb lesz.

24 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.