Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

Dísznövény bérlés

Hosszú távra szóló bérleti és lízing konstrukcióink.
Pénztárcakímélő megoldás

Nem azonos a Dísznövény kölcsönzéssel, mivel ez esetben a növények és a virágtartók hosszú távú (minimum egy éves) bérletéről van szó. Ezt a szolgáltatásunkat azon intézményeknek, cégeknek, kulturális és szállodai vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek nem kívánnak a növényekbe "invesztálni", inkább az anyagilag kímélőbb bérlést választanák. A bérleti szerződés feltétele az ápolási szerződés vagy az "Ápold magad" szolgáltatás igénylése. Azaz dísznövényeket csak olyan helyre áll módunkban bérbe adni, ahol cégünk ápolja őket. Ez a konstrukció teljes körű cseregaranciát biztosít.

Viráglízing

Különösen nagy értékű beszerzéseknél lízinghez hasonló fizetési megoldást kínálunk ügyfeleinknek. Ahogyan a hosszú távú bérlésnél, ennél a szolgáltatásnál is az eredeti ár töredéke lesz a növények havidíja, ám a szerződés teljes összegének kifizetése után a növénypark a vásárló tulajdonába kerül.

Keresse kollégánkat bizalommal!

Végső Gergely
Táj-és kertépítész; lakberendező

Telefon: +36204800508
E-mail: vegso.gergely@oazis.hu

Letölthető dokumentumok:
Lechuza termékek árjegyzéke
Exkluzív műanyag növénytartók kiskereskedelmi árlistája képekkel
• • •
További vállalati szolgáltatások
Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban.
Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
 
[ még ]

Virággal egy mosolyért

2017. június 28-án mosolyra és befogadásra váró virágok lepik el az országot. A hazai kertészetek és virágboltosok virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak.

[ bővebben ]

Fizess bankkártyával az ajándékért!*

Az Oázis Kertészet és a Mastercard® promóciójában most 1 000 forintos kupont kaphatsz!

[ bővebben ]

26. hét

A gyümölcsök és zöldségek szüretelése mellett, amennyiben elegendő esővizet gyűjtöttünk, vagy rendelkezünk fúrt kúttal, ne legyünk restek, és ha eddig nem tettük, vágjunk bele a zöldségfélék másodvetésébe, hangsúlyozva hogy ez kizárólag gazdaságosan öntözhető területen érdemes.

Vethetünk közepes tenyészidejű karalábét késő őszi és téli fogyasztásra, mindeközben már sze...

[ bővebben ]

Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.