Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

Nőnapi ajánlatunk cégeknek

A Nemzetközi nőnap története egészen a 19. század végéig nyúlik vissza, azonban még ma is a legjelesebb világnapok egyike. A Hölgyek iránti tisztelet kifejezésének ma is egyik legkedveltebb módja az élő növény ajándékozás, ami akár hosszú hetekig, hónapokig feldobhatja a megajándékozott lakását, irodáját.


Az Oázis Kertészet idén is igyekszik megkönnyíteni vállalati ügyfelei dolgát. Nőnapi katalógusunkba a legnépszerűbb ajánlatokat válogattuk össze. Ezek közt pár-száz forintos virágoktól, értékesebb és elegánsabb dísznövény összeültetésekig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Sőt, március 4-ig történő előre utalás esetén az árakból - 10 % kedvezményt biztosítunk!

A képes katalógust, melyben részletes ajánlatunkat is megtalálja itt töltheti le.A megrendelőlapot itt találja. Ezt PDF olvasó program segítségével akár digitálisan is kitöltheti, vagy a kinyomtatott, kitöltött lapot e-mailen, vagy faxon is visszajuttathatja hozzánk.

Oázis Kertészeti Kft. Cégközpont
1101 Budapest, Kőbányai út 47.
telefon: +36 1 261 31 60 | fax: +36 1 261 87 82

Megrendeléssel, további kérdéssel kapcsolatban az alábbi kollégához fordulhat:
Végső Gergely
Táj-és kertépítész; lakberendező

Telefon: +36204800508
E-mail: vegso.gergely@oazis.hu

Kérjük, megrendelésükben a növény megnevezésén és a darabszámon túl szíveskedjenek megjelölni a szállítás kívánt időpontját és helyét, valamint a díszcsomagolás illetve kaspó igényét!
Kérés esetén ajánlatunkban nem szereplő növényeket és kaspókat is tudunk biztosítani. Ehhez a fenti elérhetőségeken vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Kérjük, megrendeléseiket a szállítás előtt legkésőbb 5 munkanappal szíveskedjenek hozzánk eljuttatni. Március 4-ig történő előre utalás esetén fenti árakból - 10 % kedvezményt biztosítunk. Az előre utalási kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Szállítási díjaink Budapesten, Budakeszin és Diósdon nettó: 6.500 és 13.500 Ft között vannak.

A fent feltüntetett nettó árak az ÁFÁT nem tartalmazzák.
• • •
További vállalati szolgáltatások
Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban.
Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
 
[ még ]

Gardenexpo 2018

A belépőjegyek ára levásárolható az Oázis Kertészetben!

[ bővebben ]

Orchidea Kiállítás a Vajdahunyadvárban

március 15-18.(4 nap!)

A belépőjegyek ára levásárolható az Oázisban!

[ bővebben ]

12. hét

Hamarosan kezdődhet a féltve őrzött őszibarackfáink erőteljes termőre metszése, melynek befejezése után első látásra laikus számára ijesztő a borzalmas tarolás látványa, azonban ez elengedhetetlen a felkopaszodás ellen és a bő és egészséges termés érdekében. Közel egyharmadára vágjuk vissza a vázágak vezérvesszőit, természetesen külső állású rügyekre (a rügyekb!...

[ bővebben ]

Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.