Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

Vendégkönyv

Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban. A lila keretes mezők kitöltése kötelező. A biztonsági kódot kérjük másolja a kód melletti mezőbe.
Név  
E-mail cím  
Tárgy  
Szöveg  
Biztonsági kód  
 
Hozzászólások
8515 sz.2017-05-08-i vásárlói panasz
Köszönettel vettem a 4000 Ft-os vásárlási utalványukat, melyet a Budakeszi Áruházukban azonnal el is költöttem. Azóta is gyakran vásárolok ott. Tisztelettel, Gádor Ildikó
#8585   Gádor Ildikó   2017-06-28 20:00:09
Hol vannak???
Tisztelt Kerteszet!Koszonom valaszukat. Egyetlen kerdesem maradt hogyan fognak rajta valtoztatni???Hiszen ma is bent voltam mert mentem az egeszseghazba kontrollra es ilyenkor a doktornonek viszek vmi szep viragot.Kivalasztottam a novenyt kertem h be tudnak e csomagolni erre ugy oda vagtakna novenyt azbasztalhoz h azt hittem eltorik a cserep amibe a szerencsetlen noveny volt. Kifizettem es megint rossz szajizzel mentem el. Nekem ez fura h igy kell ezt csinalni. Ertem en meleg van es nyugos az ember de ennyire??? Szomoru vagyok!!! Udvozlettel Kata
#8584   Kata   2017-06-26 21:50:30
szegfük szaporitása.
cserépben vásárolt szagfümet télen megmentettem szépen fejlődik, de szeretném tudni hogyan lehet5 szeporitani otthon balkonládába tartva?
#8583   Bieliczky Ferencné   2017-06-26 12:28:49
hol vannak???
Kedves Kata! Sajnos minden vállalkozás életében természetes folyamat a kollégák cserélődése. Elnézését kérjük, ha nem voltak kellőképp segítőkészek önnel, ezen hamarosan változtatni fogunk.
#8582   Oázis Kertészet   2017-06-26 11:22:13
nem eladó áru a polcon...
Kedves Erika! A bemutató darabok sajnos valóban nem eladóak, vonalkód híján ezt nem is tudja megtenni a pénztáros. Ettől függetlenül a kollégák járhattak volna el segítőkészségesebben, rugalmasabban, amiért elnézését kérjük.
#8581   Oázis Kertészet   2017-06-26 11:20:17
hol vannak???
Tisztelt Kertészet! Régóta Önöknél vásárolok, mindig megelégedéssel de az utóbbi időben nagyon nagyon megváltozott a véleményem Önökkel kapcsolatban. Szerettem bejárni Önökhöz de mióta elmentek Önöktől azok az emberek AKIK MÉG A VÁSÁRLÓKÉRT DOLGOZTAK nem úgy mint ezek a mai fiatalok Kőbányai üzletükbe kérdeztem volna egy fiatal embert pár dolgoggal kapcsolatban erre elfordult tőlem és azt beszélték hogy ki mikor megy szabadságra.... velem nem is foglalkoztak.Szomorú hiányzik a régi banda azok valahogy tudtak ránk VEVŐKRE figyelni. Megértem hogy meleg van és lehet hogy túl vannak hajszolva a kedves kollégák de azért ha kérhetem kicsit figyeljünk oda vásárlókra hiszen Önök azért vannak hogy nekem is segítsenek és másnak is. Nem??? Azt tudom hogy egy darabig vagy lehet hogy nem is fogok Önökhöz többet jönni ha ilyen a kiszolgálás. Üdvözlettel: Szabó Kata
#8580   Kata   2017-06-25 21:55:10
nem eladó áru a polcon...
Tisztelt Oázis kertészet! Régóta Önöknél vásárolok, mindig megelégedéssel. A mai napon a kőbányai üzletükben vásároltam -volna- sziklakerti növényeket, és egy minikerthez való növényeket, tartó tálat, továbbá kis fém asztalkát, széket, hidat, stb. Fehér színben a polcon találtam egy mini rózsalugast, már levéve a papírról, amin a kódszám van. Beraktam mellé egy fekete ugyanolyan rózsalugast, hogy a pénztárnál arról majd leolvassák az árat. Ugyanígy a polcon találtam egy kis asztalkát, és egy széket. Ezt két székkel áruljálk, a másikat sehol sem találtam, és fehérben nem volt olyan komplett szett, ami kartonra felerősítve lett volna, árcédulával. A polc mellett volt egy aranyosan berendezett minikert, és mellette egy másik cserép, amiben 2 sziklakerti növény közt megláttam a maradék 1 kis széket. Ezt onnan vettem el. Jelzem, hogy ez utóbbi cserépben nem berendezett kompozíció volt! Ezen szett helyett egy zöld szettet vittem a pénztárhoz, A pénztárnál azonban azt mondta az eladó, hogy a nem kartonra erősített minibútorokat nem lehet eladni. Próbáltam kérni, hogy árazza be a zóld, és fekete ugyanolyan bútorkák alapján, de nem volt hajlandó. Mivel nem hittem el, hogy a polcon kint lévő árut nem tudja eladni nekem az áruhátz, kértem a vezetőt. Egy nagyon fiatal hölgy jelent meg, kezében egy fehér, de nem ugyanolyan elemeket tartalmazó dobozzal, hogy ezt tudja heklyette adni, de a külön-külön darabkák nem eladók. Sajnos, az nem tetszett, így szomorúan dolgavégezetlenül távoztam. Tudom, hogy ez kis összeg, amivel nem éri meg foglakozni, de minen apró szívesség jól esne az embernek! Én intenzíves-altató orvosként nagyon súlyos betegeket kezelek, de ha valamelyikük vizet kér, azt is odanyújtom neki, bár ez kis dolog. Nem tudom, mi lesz azokkal a dolgokkal, amik az eredeti csomagolásuk nélkül vannak az Önök áruházában. Kidobják? Vagy ha mégis eladják, akkor nekem miért nem lehetett? Ha nem eladó, miért van kinn a polcon? Jó, tudom, kivéve az az egy, ami egy cserépben volt, de hangsúlyozom, nem igzaán egy kompozíció részeként! Abból nem vettem volna el! Én egyszerúen csak nagyon szomorú vagyok, mert már elterveztem, hogy milyen aranyos minikertet fogok készíteni. Ajándék lett volna, olyan ajándék, ami többet ér sok drága megvásárolt dolognál. Szeretném, ha egy kicsit megértőbbek lennének, a vásárlók kérését több odaadással próbálnák megvalósítani. Máskor minidg kedvességgel találkoztam Önöknél, azért is remélem, hogy ez egyedi eset volt.
#8579   dr. Molnár Erika   2017-06-23 16:24:37
hintaágy
Kedves Angelika! Sajnos ennyi alapján nem tudjuk megmondani, hogy ki lehet a gyártó. A legjobb volna személyesen, az áruházvezetőnél érdeklődni ez ügyben.
#8578   Oázis Kertészet   2017-06-16 22:16:03
Támogatás kérő
Kedves Sándor! Kérjük írjon a marketing@oazis.hu címre
#8577   Oázis Kertészet   2017-06-16 22:14:45
Érdeklődöm
Kedves Károlyné! a növény szinte biztosan tetves lett. A szemmel látható pókhálószerű anyagot, és az állatkákat enyhén szappanos vízzel távolítsuk el, valamint hetente permetezzük a növényt Oázis növényápoló szerrel.
#8576   Oázis Kertészet   2017-06-16 22:13:47
Lapozás   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 859
Keresés a vendégkönyvben
Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
Ismerkedjen meg a növényekkel az itt található látványos videók segítségével.
 

Esküvőre is ajándékozz Oázis utalványt!

Ajándékozni szeretnél valamit, de nem tudod, hogy az ifjú pár minek örülne legjobban? A legjobb ajándék a vásárlási utalvány, melyet kertészeteinkben található bármely termékre, növényekre lehet beváltani.

[ bővebben ]

Akciós Oázis Szerszámok

Ásó, lapát, gereblye: minden kertbe kell belőle!

[ bővebben ]

Virágzó évelők és sziklakerti növények

Az évelő mixek, levendulák, sziklakerti évelők akciós árai, a fajták leírásai és egyéb részletek itt találhatók.

[ bővebben ]

Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.