Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

Vendégkönyv

Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban. A lila keretes mezők kitöltése kötelező. A biztonsági kódot kérjük másolja a kód melletti mezőbe.
Név  
E-mail cím  
Tárgy  
Szöveg  
Biztonsági kód  
 
Hozzászólások
webáruház
Kedves Oázis! A Kertpont.hu honlapon láttam, hogy rendelkeznek online áruházzal is, de sajnos nem bukkantam rá. Megköszönném ha tudnának küldeni egy aktuális árlistát is. Vidéken élek, ezért számomra kedvezõbb lenne az internetes vásárlás. Válaszukat elõre is köszönöm.
#265   Palatitz Borbála   2005-03-31 13:30:08
Kérdés
Természetesen érdeklõdhet itt is! Mennyire különlegesek ezek a növények?
#264   Oázis Kertészet   2005-03-31 09:46:30
Kérdés
Különleges növények beszerzésével kapcsolatban hol érdeklõdhetek?
#263   Papp Éva   2005-03-31 09:43:03
köszönet:9
Kedves Kertészet! Mivel nem messze lakunk a kertészettõl, szinte minden viorágot ott veszünk. A kaktuszomon fehér szöszök jelentek meg, visszavittem megkérdezni, hogy mit tegyek. Az alkalmazottaik nagyon kedvesek voltak, elmagyarázták, hogy ez egy kártevõ és miképp szabadulhatok meg tõle. nem ez az elsõ eset, hogy ennyire kedvesek, ezért írtam. Virágvásárlásnál mindig elmondják, hogy majd hogyan kell gondozni a vásárolt növényt, s egy jó kaspó kiválasztásához akár az áruház másik felébe is elkísérnek örömmel és maguktól. Ilyen hozzáállást a dolgozók részérõl szinte sehol nem tapasztaltam eddig! Köszönet mindenkinek!
#262   zomboriné pap zsófi   2005-03-29 14:53:43
Köszönet. :)
Természetesen nagyon örülünk, hogy ennyire elégedett velünk, a honlappal és leginkább kertészetünkkel. Várjuk máskor is!
#261   Oázis Kertészet   2005-03-21 10:03:23
Köszönet. :)
Kedves Oázis! :) Már 2 hete megkaparintottam az Ezüst Pileát, köszönöm a segítséget!! Persze más növényeket is vettem, mert megint nem bírtam megállni. Mindig ez van. :) A honlap továbbra is nagyon tetszik, jól mûködik, minden információt meg lehet belõle tudni, amire csak kíváncsi vagyok, szóval gratulálok hozzá!! Ja és még valami. Nem tudom, ki lapul az "Oázis Kertészet" nick alatt, de nagyon bírom az intelligens, szellemességtõl sem mentes válaszait. ;))
#260   Hold   2005-03-21 07:07:06
citromoltványozás
Kedves Krisztina! Szívesen segítenénk, de az Oázis dísznövénykertészet és ezen belül is leginkább kereskedelemmel foglakozik. Természetesen megtalálható nálunk több fajta termõ citrusféle (citrom, narancs, mandarin, koktélnarancs), de szaporítással, oltással nem foglakozunk. Az alkalmat megragadva annyit még hozzáfûznék, hogy minden nálunk vásárolt, 6994 Ft-os citrusfához egy üveg narancslekvárt adunk ajándékba!
#259   Oázis Kertészet   2005-03-20 23:49:21
citromoltványozás
Tisztelt Oázis Kertészet! Van egy kb. négy éve nevelgetett citrom fácskám. Szeretném tudni, hogy hová vihetném beoltani a termõrefordulása érdekében Budapesten a XV. vagy környezõ kerületeiben? Segítségüket elõre is köszönöm. Tisztelettel Viszlai Krisztina
#258   Viszlai Krisztina   2005-03-20 17:34:13
kérdés
Kedves Zsuzsi! A húsevõ növények nem falánkságuk, hanem sajátos életkörülményeik miatt "esznek húst". Az ilyen növények többnyire olyan helyen élnek (mocsarak bugyraiban, fák ágain), ahol hagyományos módon - gyökérzet segítségével - nem jutnak minden szükséges tápanyaghoz, így némi kisegítõ lehetõségre van szükségük. Ilyen lehetõség a különbözõ rovarok tápanyagban (nitrogén) gazdag "húsa", azaz a rovarok alkalmi elejtése. Ez is mutatja, hogy a húsevõ növény nem eszik meg nagy mennyiségû állati eredetû anyagot - egeret pedig még darabolva sem - sokkal inkább az elsõdleges és hagyományos növényi módon, a gyökérzete segítségével táplálkozik. Mivel ezek a növények rendszerint a trópusi, párás környezetben õshonosak, sok vízre, melegre és magas páratartalomra van szükségük. Ezt legjobban egy saját kis floráriumban biztosíthatjuk számukra.
#257   Oázis Kertészet   2005-03-20 14:18:10
kérdés
Tisztelt Oázis Kertészet! Nemrégiben vásároltam önöknél egy húsevõ növényt(mivel láttam a kertészetükben olyat) csak nem igazán értek a növényekhez és tanácsot szeretnék kérni... Eddig vettem a növénynek pár egeret,és gondoltam feldarabolva odaadom neki..éEz jó ötlet,vagy inkább locsoljam?
#256   zsuzsi   2005-03-19 13:46:06
Lapozás   1 | ... | 830 | 831 | 832 | 833 | 834 | 835 | 836 | ... | 859
Keresés a vendégkönyvben
Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
Ismerkedjen meg a növényekkel az itt található látványos videók segítségével.
 

Esküvőre is ajándékozz Oázis utalványt!

Ajándékozni szeretnél valamit, de nem tudod, hogy az ifjú pár minek örülne legjobban? A legjobb ajándék a vásárlási utalvány, melyet kertészeteinkben található bármely termékre, növényekre lehet beváltani.

[ bővebben ]

Akciós Oázis Szerszámok

Ásó, lapát, gereblye: minden kertbe kell belőle!

[ bővebben ]

Virágzó évelők és sziklakerti növények

Az évelő mixek, levendulák, sziklakerti évelők akciós árai, a fajták leírásai és egyéb részletek itt találhatók.

[ bővebben ]

Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.