Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

Vendégkönyv

Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban. A lila keretes mezők kitöltése kötelező. A biztonsági kódot kérjük másolja a kód melletti mezőbe.
Név  
E-mail cím  
Tárgy  
Szöveg  
Biztonsági kód  
 
Hozzászólások
vizi fukszia
A fuksziáknak álló- és csüngõ fajtái ismertek, futni (felfelé) biztosan nem fog. Félárnyékos, árnyékos helyre szabad ültetni. Érdemes kivenni a cserepébõl és balkonládába vagy akasztós kaspóba ültetni. Májustól októberig virágzik, de ehhez 2-3 naponta bõségesen meg kell locsolni.
#325   Oázis Kertészet   2005-05-03 13:21:04
vizi fukszia
Ilyen viragot kaptam, 12 darabot, cserepben. Szeretnem megtudni, a kertben arnyekos, vagy napos helyre ultessem? Kivegyem e oket a cserepbol? Bokros novekedesu, vagy futo disznoveny? Valaszat koszonom.
#324   Nagy Eva   2005-05-03 11:44:59
illatos muskátli
Létezik illatos muskátli, de tudomásunk szerint csak citrom illatú. Kertészetünkben jellemzõen a nem illatosat lehet kapni, alkalmanként elõfordul az illatos fajta is. Sajnos tudjuk mikor érkezik az illatos fajtából, ugyanis nálunk a futó, álló összes színe egy árban van és mi sem szoktunk fajtákat rendelni.
#323   Oázis Kertészet   2005-05-02 17:34:14
illatos muskátli
Azt szeretném megtudni lehet e a kertészetben illatos muskátlit kapni. Gyönyörû szépek csak a családom férfi tagja kibírhatatlanul büdösnek tartja õket. Azt olvastam létezik alma, rózsa és citrom ilatú is belõle.
#322   Edina   2005-05-02 13:43:52
Orgona az Oázisban??
A honlapunkon csupán csekélyke ízelítõt találhatnak az Oázisokban található növényekrõl, cserepekrõl, szerszámokról és egyéb termékekrõl. A honlapon azok a termékek vannak fennt, melyeket egész évben biztosan megtalálják nálunk. Kertészeteinkben 6-700 féle (fajta és méret szerint) növény és további 2-2500 féle termék (cserepek kaspók, tápoldatok, földek, gyrtyák, dekorációs kellékek, stb.) közül válogathatnak. Célunk: "A növényekhez és a kerthez, mindent egy helyen, kellemes környezetben kínálni vásárlóinknak!" Egészen biztos vagyok benne, hogy fog nálunk ovis orgonát is találni!
#321   Oázis Kertészet   2005-05-01 23:59:58
Orgona az Oázisban??
A vásárlásra én is gondoltam, de itt a honlapon csak másféle orogonákat láttam, pont ilyet nem. Tudják, az a mély lila, amit anyák napjára szoktak az ovisok adni a mûsor után! :) És akkora nagy virágai vannak!! Szóval ilyenjük is van?
#320   Anna   2005-04-29 16:15:27
orgona
A szomszéd nem fog neki örülni, de lehet. A gyökereztetéshez az Incit gyökereztetõ porokat ajánljuk. A letörögetés helyett biztosabb módszer (a szomszéd beleegyezésével) a növény tövénél lévõ egyik kisebb, már gyökeres hajtás átültetése. A leges legmegbízhatóbb megoldás pedig még mindig az orgonacseje vásárlás egy kertészetben...
#319   Oázis Kertészet   2005-04-29 13:24:16
orgona
Szeretném megtudni, hogy a szomszéd orgona bokráról letört ágat meg tudom-e gyökereztetni? Vagy hogyan tudnék én is olyan szép bokrot nevelni? Addig nem töröm le az ágat, míg biztosat nem tudok. :)
#318   Anna   2005-04-28 16:16:09
borostyánarália - xFatsedera
A borostyánarália (Fatsedera lizei) igen különleges növény. A Fatsia japonica és a Hedera helix keresztezésébõl alakult. Tavasztól õszig öntözhetjük bátrabban, tavasszal érdemes tápoldatozni is. Télen igényli a kissé hûvösebb helyet, amennyiben mégis melegen van, párásítsunk! nem kifejezetten árnyéktûrõ, sõt a "Variegata" fajta állandóan világos helyet igényel. A gondozásával kapcsolatban sokszor megjelennek téves információk, mivel tulajdonságait leginkább a Fatsiától és nem az árnyéktûrõ Hederától örökölte. Nem szokott annyira megnõni, hogy karózni kelljen, de ártani biztosan nem árt vele.
#317   Oázis Kertészet   2005-04-28 14:46:53
borostyánarália - xFatsedera
Tisztelt Cím! Kezdõ hobbikertészkedõként fordulok Önökhöz. Borostyánarália (xFatsedera) szobanövényem vásárlás után több hónapig rendesen fejlõdött, majd hirtelen kókadni kezdett, pár hét leforgása alatt teljesen lehajlottak levelei. (nem hervadt!) A körülmények nem módosultak (szobasarok, 2 naponta öntözés, stb...); úgy tudom ez a növény kifejezetten árnyéktûrõ, bár olvastam már ezzel ellentétes állítást is. Esetleg túlöntöztem? Vagy ki kellene karózni? Segítségüket elõre is megköszönve, tisztelettel: Kereder Márk.
#316   Kereder Márk   2005-04-27 14:07:23
Lapozás   1 | ... | 846 | 847 | 848 | 849 | 850 | 851 | 852 | ... | 881
Keresés a vendégkönyvben
Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
Ismerkedjen meg a növényekkel az itt található látványos videók segítségével.
 

Akciós muskátli pakkok és kiegészítők

Minden évben egyre népszerűbbek a muskátli palánták!
Nem is véletlenül, hiszen már álló, futó, félfutó fajtákból, több színben is választhatunk. Mi több, fejlődésüket kimondottan számukra kialakított földdel, tápoldattal és táprúddal is segíthetjük.

[ bővebben ]

Akciós egynyári palánták

Már 139 Ft-tól

[ bővebben ]

Akciós Oázis Szerszámok

Ásó, lapát, gereblye: minden kertbe kell belőle!

[ bővebben ]

Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.