Hőmérséklet akció szabályzata 2020.

Az akció rövid leírása:

A Hőmérséklet akció keretén belül a vásárlók a Celsius fokban mért külső hőmérséklet alapján százalékos kedvezményben részesülnek.

Az akció időtartama:

2020. Július 3-4-5., a kertészetek egyéni nyitva tartása szerint.

Az akció menete:

 1. A áruház bejáratánál kihelyezett hőmérőn mért hőmérséklet szerint a vásárló egy, a megfelelő kedvezmény %-nál lepecsételt lapot kap.
 2. A vásárló kiválasztja a megvásárolandó termékeket, és a pénztárnál jelzi vásárlási szándékát és odaadja a kedvezményét jelző, lepecsételt lapot.
 3. A pénztáros munkatárs ez alapján határozza meg a kedvezményt, ennek megfelelően számláz.

A kedvezmény kiszámításának módja:

Rossz idő esetén a minimális kedvezmény 24%!

 • A hőmérsékletet 24-26-28-30-32-34-36 Celsius fokig az erre a célra kialakított, kültéri, árnyékos helyre kihelyezett hőmérő táblán mérjük.
 • A hőmérés minimuma: 24 Celsius fok, maximuma 36 Celsius fok (Az elmúlt 10 évben mért azonos, nappali hőmérsékletek 25-32 Celsius fok között voltak).
 • A hőmérsékletet páratlan számokról felfelé kerekítve olvassuk le.
 • A vásárló az akciós napokon az akcióban vásárolható termékeknél minimum 24 százalékos kedvezményben részesül.
 • Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható.

Az akciós termékek:

Minden élő növény kivéve a gyepszőnyeget és a leértékelt termékeket. Az akció csak a meglévő árukészletre vonatkozik. Az Oázis márkájú és/vagy más akcióban szereplő növényekre az akció nem érvényes, az akciók tehát nem halmozhatók.

További feltételek:

 • Az akció keretén belül vásárolható termékeknek nincs maximális és minimális határa.
 • Az akciós termékek ellenértéke csak készpénzben, vásárlási utalvánnyal, illetve bankkártyás fizetéssel rendezhető. Az akció keretén belül vásárolt termékeket nem őrizzük meg, az akció keretén belül nem lehet korábban leelőlegezett terméket megvásárolni.

Egyéb tudnivalók, speciális esetek:

 • A hőmérsékletet árnyékban, 120-180 cm-es magasságban, függőlegesen kihelyezett higanyos hőmérőn száraz körülmények között mérjük.
 • A hőmérő működése nem befolyásolható pozitív irányba (kézrátétellel, fújással, mozgatással, öngyújtóval vagy bármilyen hőkeltő eszközzel). Ugyanígy munkatársaink sem befolyásolják a hőmérő működését negatívan.
 • Amennyiben a hőmérséklet az akciós minimum (24 Celsius fok) alatt van cégünk megelőlegezi a hőséget, azaz mindenképp minimum 24 %-os kedvezményben részesül a vásárló!
 • A nap folyamán a hőmérséklet folyamatosan változik, a vásárló minden esetben a bejáratnál kapható lapon lepecsételt kedvezményre jogosult.
 • Az akcióval kapcsolatos további kérdésekről az áruházak vezetői döntenek.

Kiemelt ajánlataink

Oázis Leánder tápoldat 1000 ml
999 Ft
Oázis Fenyőkéreg, 50 liter
2290 Ft
Oázis Prémium dekorációs kéreg, 45 liter
4190 Ft
Kertész Kesztyű, zöld, 7-8-9-10
1390 Ft
Oázis Citrus tápoldat, 0,5 liter
749 Ft
Oázis Citrusföld, 20 liter
799 Ft
Oázis Muskátli és balkonnövény tápoldat 1000 ml
899 Ft
Oázis Balkon és muskátli trágya, 1 kg
1090 Ft