arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Nyugdíjasok hétvégéje

Szeptember 21-22-23.

Ezen a hétvégén minden növény árából 30% kedvezményt adunk nyugdíjas korú vásárlónknak. 80 évnél idősebb látogatóink pedig egy külön virágzó ajándékot is kapnak!

Okos embernek a nagyapja ültet diófát! És a nagyapa most 30% kedvezményt is kap!

Ezt a hétvégét az idősebbek előtti tisztelgésnek szánjuk. Hogy ők is élvezhessék az ősz gyönyörű virágait minden növény árából 30% kedvezményt adunk!

Ezen felül minden 80 évnél idősebb látogatónknak egy gyönyörű virágzó szobanövénnyel szeretnénk kedveskedni, melyet ajándékba adunk.

Nyugdíjasok hétvégéje akció szabályzata 2018.

Az akció rövid leírása:
2018. szeptember 21-22-23-án a 62 évnél idősebb, vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vásárlóink az élő dísznövényekre 30% kedvezményt kapnak.
Minden 80 év feletti vásárlónk ajándék virágzó szobanövényt is kap.

Az akció időtartama:
2018. szeptember 21-22-23-án a kertészetek egyéni nyitva tartása szerint.

Az akció menete:
A vásárló kiválasztja a megvásárolandó termékeket, és a pénztárnál jelzi vásárlási szándékát és felmutatja a kedvezményre jogosító személyi vagy nyugdíjas igazolványát. A pénztáros munkatárs ez alapján határozza meg a kedvezményt, ennek megfelelően számláz.

Az akciós termékek:
Minden élő növény kivéve a gyepszőnyeget, magokat, hagymákat és a leértékelt termékeket. Az akció csak a meglévő árukészletre vonatkozik. A más akcióban is résztvevő növényeknek az eredeti árából adjuk a kedvezményt, az akciók tehát nem halmozhatók.

További feltételek:
Az akció keretén belül vásárolható termékeknek nincs maximális és minimális határa.
Az akciós termékek ellenértéke csak készpénzben, illetve bankkártyás fizetéssel rendezhető. Az akció keretén belül vásárolt termékeket nem őrizzük meg, az akció keretén belül nem lehet korábban leelőlegezett terméket megvásárolni.

Egyéb tudnivalók, speciális esetek:
*: A 80 évesnél idősebb vásárlóknak járó ajándék virágzó szobanövényt az áruházban személyesen megjelenő, korát igazolni tudó látogatók a pénztárnál vehetik át. Az ajándék növény nincs vásárláshoz kötve. Egy fő egy ajándék átvételére jogosult.
Az akcióval kapcsolatos további kérdésekről az áruházak vezetői döntenek.

Hasznos olvasnivalók

Tegyük szebbé az emlékezést!

elolvasom

Kertbe, vázába, sírra – Krizantém!

elolvasom

Ősszel se hagyd üresen a balkonládáid!

elolvasom

Tetszik ez az akció?

Ne maradj le róla! Keresd fel a hozzád legközelebb lévő Oázis kertészetet, ahol még sok remek ajánlattal várunk!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant