Okos embernek a nagyapja ültet diófát! És a nagyapa most 30% kedvezményt is kap!

Ezt a hétvégét az idősebbek előtti tisztelgésnek szánjuk. Hogy ők is élvezhessék az ősz gyönyörű virágait minden növény árából 30% kedvezményt adunk!

Ezen felül minden 80 évnél idősebb látogatónknak egy gyönyörű virágzó szobanövénnyel szeretnénk kedveskedni, melyet ajándékba adunk.

Nyugdíjasok hétvégéje akció szabályzata 2019.

Az akció rövid leírása:
2019. szeptember 20-21-22én a 62 évnél idősebb, vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vásárlóink az élő dísznövényekre 30% kedvezményt kapnak.
Minden 80 év feletti vásárlónk ajándék virágzó szobanövényt is kap.

Az akció időtartama:
2019. szeptember 20-21-22-én a kertészetek egyéni nyitva tartása szerint.

Az akció menete:
A vásárló kiválasztja a megvásárolandó termékeket, és a pénztárnál jelzi vásárlási szándékát és felmutatja a kedvezményre jogosító személyi vagy nyugdíjas igazolványát. A pénztáros munkatárs ez alapján határozza meg a kedvezményt, ennek megfelelően számláz.

Az akciós termékek:
Minden élő növény kivéve a gyepszőnyeget, magokat, hagymákat és a leértékelt termékeket. Az akció csak a meglévő árukészletre vonatkozik. A más akcióban is résztvevő növényekre a kedvezmény nem érvényes, az akciók tehát nem halmozhatók.

További feltételek:
Az akció keretén belül vásárolható termékeknek nincs maximális és minimális határa.
Az akciós termékek ellenértéke csak készpénzben, illetve bankkártyás fizetéssel rendezhető. Az akció keretén belül vásárolt termékeket nem őrizzük meg, az akció keretén belül nem lehet korábban leelőlegezett terméket megvásárolni.

Egyéb tudnivalók, speciális esetek:
*: A 80 évesnél idősebb vásárlóknak járó ajándék virágzó szobanövényt az áruházban személyesen megjelenő, korát igazolni tudó látogatók a pénztárnál vehetik át. Az ajándék növény nincs vásárláshoz kötve. Egy fő egy ajándék átvételére jogosult.
Az akcióval kapcsolatos további kérdésekről az áruházak vezetői döntenek.