Áruházaink továbbra is nyitva tartanak

A Kormány 2020. március 28-tól hatályos Kijárást korlátozó rendelete szerint, annak 4/a és i pontja alapján a kertészeti árudák lakossági és viszonteladói vásárlás céljából látogathatók.

A kertészeti árudák, faiskolák továbbra is várják a szabadidejükben és munkájuk kapcsán kertészkedőket. Áruházaink nyitvatartási ideje eltérő. Részletek itt.

Minden korosztályt egész nap várunk

Az életkor szerinti, napszakokra vonatkozó korlátozás a kertészeteket szintén nem érinti. Áruházaink bármelyik korosztály számára egész nap látogathatóak.

Az Oázis kertészet számára kiemelten fontos vásárlóink és kollégáink egészségének megőrzése, ezért az alábbi intézkedések hatékony betartására kérjük vásárlóinkat.

 • Kérjük, hogy kertészeteinkbe lehetőség szerint hétköznap érkezzenek, amikor kisebb a forgalom.
 • Kérjük, hogy lehetőség szerint kertészeteinkbe ne családdal társasággal érkezzenek, hogy sikerüljön elkerülni a tömeg, zsúfoltság kialakulását.
 • Javasoljuk, hogy az idősebb korosztály, különösen a 65 év felettiek, lehetőség szerint ne személyesen vásároljanak, hanem kérjék a környezetük, a fiatalabb generáció segítségét.
 • Kérjük továbbá, hogy jól átgondoltan, bevásárlólistával induljunk el otthonról, ezzel a lehető legkisebbre csökkentve a kertészetben eltöltendő időt.
 • Kérjük azt is, hogy vásárlás közben, különösen sorbanállás, várakozás közben tartson mindenki ésszerű távolságot más személyektől.

Nyitvatartási idők

A járványhelyzet visszaszorítása érdekében hozott kormányrendelet értelmében Budapesti és Pest megyei áruházaink 8-15 óráig tartanak nyitva!

Minden áruházunk nyitvatartási ideje itt található.

Higiéniai intézkedések

Mindannyiunk biztonsága érdekében, a járványveszély megfékezése céljából arra kérjük Önöket, hogy

 • Ha betegnek érzik magukat, kérjük maradjanak otthon!
 • Áruházainkban történő vásárláskor, illetve sorban álláskor tartsanak legalább 2 méter távolságot egymás között!
 • Kollégáinktól is igyekezzenek a 2 méteres távolságot megtartani.
 • Kérjük csak olyan termékeket érintsenek meg, melyeket meg is terveznek vásárolni.
 • Javasoljuk a készpénz nélküli, bankkártyás fizetéseket az üzletekben, ami gyorsabb és kényelmesebb is.
 • Vásárlás közben is fordítsanak figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ általános ajánlásaira is, amelyek szerint a kiskereskedelmi üzletekben tartózkodva a vásárló ne érintse meg az arcát, különösen az ajkakat, az orrát és a szemét kézzel!
 • Kövessék a köhögés és a légzés higiéniai protokollját! Köhögés vagy tüsszentés esetén takarják el a szájukat és az orrukat egyik könyökhajlatukkal, vagy zsebkendővel, majd a lehető leghamarabb dobják be a zsebkendőt egy zárt szemetesbe! Az áruházban ne köhögjenek vagy tüsszentsenek az ott tartózkodókra, vagy a kihelyezett termékekre!
 • A kisgyermekek érdekében azt javasoljuk, ha megoldható a felügyeletük otthon, ne vigyék őket magukkal vásárolni!

Kiszállítási információk

Webáruházunk jelenleg is zavartalanul üzemel.

Kérjük vásárlóinkat, hogy lehetőség szerint válasszák a weboldalon történő előre fizetést (bankkártya, SimplePay, átutalás), hogy a készpénzmozgást a futárok és a vásárlók között minimalizálhassuk!

Beszállítói hátterünk és a kiszállító logisztikai partnereink is komoly kihívásokkal szembesülnek a jelenlegi helyzetben, így a kiszállítás folyamán előfordulhatnak csúszások, késedelmek. Emiatt megértésüket kérjük ebben a rendkívüli időszakban!

Köszönjük megértésüket!