arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4
Nőnapi ajánlatunk cégeknek

Nőnapi ajánlatunk cégeknek

Vállalati szolgáltatásaink
Az Oázis Kertészet idén is igyekszik megkönnyíteni vállalati ügyfelei dolgát. Nőnapi katalógusunkba a legnépszerűbb ajánlatokat válogattuk össze.
Az Oázis Kertészet idén is igyekszik megkönnyíteni vállalati ügyfelei dolgát. Nőnapi katalógusunkba a legnépszerűbb ajánlatokat válogattuk össze.

Az Oázis Kertészet idén is igyekszik megkönnyíteni vállalati ügyfelei dolgát. Nőnapi katalógusunkba a legnépszerűbb ajánlatokat válogattuk össze. Ezek közt pár-száz forintos virágoktól, értékesebb és elegánsabb dísznövény összeültetésekig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A fenti árak kizárólag a február 24-ig írásban visszaigazolt megrendelésekre érvényesek. Egyes termékekből a 100 db-ot meghaladó rendeléseket csak február 17-i leadási határidő mellett tudjuk biztosítani. Február 24 után már nem áll módunkban előrendeléseket felvenni, de az áruházi készletek erejéig tudjuk teljesíteni a vállalati megrendeléseket is.

A képes katalógust, melyben részletes ajánlatunkat is megtalálja itt töltheti le.

Oázis Kertészeti Kft. Cégközpont
1101 Budapest, Kőbányai út 47.
telefon: +36 1 261 31 60 | fax: +36 1 261 87 82

Megrendeléssel, további kérdéssel kapcsolatban az alábbi kollégához fordulhat:
Varga Zoltán
Vállalati értékesítő
Telefon: +36 20 241 3297
E-mail:  varga.zoltan@oazis.hu

Kérjük, megrendelésükben a növény megnevezésén és a darabszámon túl szíveskedjenek megjelölni a szállítás kívánt időpontját és helyét, valamint a díszcsomagolás illetve kaspó igényét!
Kérés esetén ajánlatunkban nem szereplő növényeket és kaspókat is tudunk biztosítani. Ehhez a fenti elérhetőségeken vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Kérjük, megrendeléseiket a szállítás előtt legkésőbb 5 munkanappal szíveskedjenek hozzánk eljuttatni. február 19-ig történő előre utalás esetén fenti árakból – 10 % kedvezményt biztosítunk. Az előre utalási kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Szállítási díjaink Budapesten, Budakeszin és Diósdon nettó: 9.900 és 20.900 Ft között vannak.

A fent feltüntetett nettó árak az ÁFÁT nem tartalmazzák.

További vállalati szolgáltatásaink