arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Triumph Tree Icelandic white fehér műfenyő 185 cm magas

Az Icelandic műfenyő kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak, ezáltal ugyanolyan könnyű felállítani és ugyanolyan szép minden évben. 

Az Icelandic műfenyőt kis- és nagy terekben is elhelyezheted. A beakasztós ágkonstrukció segítségedre lesz, hogy könnyen felállítsd a karácsonyfádat. Díszítése során leginkább fényeket ajánlunk, a sűrű ágakon, gyönyörűen mutat valamely hangsúlyosabb LED füzér.

Magassága: 185 cm
Átmérője: 119 cm
Ágainak száma: 611 db
Ágkonstrukciója: beakasztós
Lábai: fémek
Csomagolása: gyári dobozban, nincs összerakva

Mit jelent a beakasztós ágkonstrukció?

A beakasztós ágakat a fa törzsébe kell egyesével beakasztanod, amikor a műfenyőd felállítod. Mindig figyelj, hogy a megfelelő ágakkal kezd az építést. Érdemes a legnagyobbaktól a legkisebbekig haladnod a telepítés során. Az elágazások és a felfüggesztő konzolok színkóddal vannak ellátva, hogy pontosan tudd, melyik elágazást melyik konzolba kell behelyezni. Így könnyen felépíthető a fa alulról felfelé haladva.

Miért fontos az ágak száma?

Egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor kevesebb ágszámú fenyőt ajánlunk, ha a kevésbé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb műfenyőket ajánljuk.

Ár 69900 Ft