Ezek is érdekelhetnek

Térkövek a kertben

Tervezgessünk!

A kültéri nappali nagyszerű módja annak, hogy kiterjeszd otthonod. Megnyugtató légkört teremt a pihenésre, feltöltődésre úgy, hogy ötvözi a lakótér kényelmét a kert által biztosított természettel. Sajátos tulajdonsága, hogy egy kanapén ülve egyszerre érezhetjük a virágok illatát, a tikkasztó melegben a szellőt vagy éppen a madárcsicsergést. De hogy fogjunk hozzá a megalkotáshoz?

Válasszunk burkolatot!

Egészen más szempontokat kell figyelembe venni a kertben épített nappalik tervezésénél, mint, ha zárt térben gondolkodunk. Szerencsés esetben legalább fél éven át gondtalanul tudjuk használni a kültéri kényelem adta lehetőségeket, de csak akkor, ha figyelembe vesszük az időjárási viszonyokat is: télen a fagy, nyáron a fedetlen nappalik esetén a csapadék, a csúszásveszély és az UV sugárzás is okozhat némi problémát a burkolat kiválasztásakor. Fontos, hogy olyan könnyen kezelhető burkolatot válasszunk, amely a kerttel és az épülettel is összhangban van. Az SW Térkő jelenleg legalább 15 féle természetes árnyalatban kapható burkolata kiváló lehetőséget nyújt a kerti nappali padozatához: a modern és elegáns kövek mellett rusztikus megjelenésű, homogén és a kevert színű felülettel elkészített térkövet is találhatunk, gondosan kialakított felületi minőséggel. A burkolattal színazonos építőelemeket is választhatunk az SW Háromkő termékek közül, amelyek az alacsony támfal, térhatároló, kerítéselem vagy a pergola tartóoszlop funkciójára is alkalmasak.

Tedd otthonossá kiegészítőkkel!

A beltéri enteriőrhöz hasonlóan az épített kültéri nappali esetében is a kiválasztott bútorok és kiegészítők, illetve azok színkombinációi és textúrái fogják meghatározni annak hangulatát: a fonott növénytartók, a burkolat stílusához illeszkedő kaspók, a több fajta, apró meleg fényű fényforrás – mint a ledes füzérek vagy gyertyák, fali lámpák –, az ülőbútorokon elhelyezett párnák és a dísztárgyak segítségével lesz természetes hatású vagy éppen merészebb megjelenésű.