arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4
Dísznövény kölcsönzés

Dísznövény kölcsönzés

Vállalati szolgáltatásaink
Rendezvények, kiállítások és filmprodukciók dísznövény dekorációi.
Rendezvények, kiállítások és filmprodukciók dísznövény dekorációi.

Elérhető az alábbi áruházainkban:

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Ma már egy rendezvény szervezésekor nem elegendő csupán a megfelelő tartalomról gondoskodni. Mivel napjainkban sok ezer konferenciát, sajtótájékoztatót, partit, évfordulós megmozdulást szerveznek – s az egyszeri nagy alkalmakról, mint az esküvő, még nem is szóltunk -, a vendégeket minden szempontból kényeztetni kell, hogy máskor is eleget tegyenek meghívásnak. Nagyon fontos tehát a megfelelő környezet és az elmaradhatatlan, színvonalas dísznövény-dekoráció létrehozása. A virágdíszítésnek illeszkednie kell a rendezvény hangulatához, de gyakori kérés, hogy a rendező vagy megrendelő cég színvilága köszönjön vissza a dekorációról.

Pénztárcakímélő megoldás

Az Oázis Kertészet a legnagyobb, dísznövény-dekorációkat kivitelező vállalkozás Magyarországon. A dekorációs szolgáltatásra nálunk önálló ágazat specializálódott, így saját szakmai csapattal és logisztikai kapacitással dolgozunk.

Nagy tapasztalatunk a rendezvények, kiállítások növénydekorációjának elkészítésében sok problémától megkíméli a rendezvényszervezőket. Elkészítettünk már lehetetlennek tűnő feladatokat is, az őserdőtől kezdve a gyepesített területen keresztül a csónakázó tóig mindent. Megrendelőink egy része csak a maximálisan felhasználható összeget köti ki, és azt kéri, legyen szép a díszítés. Vannak olyanok, akik bármennyit hajlandóak áldozni egy igényes dekorációra. De a szakemberek egyetértenek abban, hogy a siker nem mindig a pénzen, sokkal inkább a kreatív ötleteken múlik. A lényeg, hogy munkatársaink minden megrendelést igényesen, pontosan teljesítenek. A nagyobb, összetettebb feladatokkal járó megrendelések esetén az esemény előtt akár már több héttel elkezdődnek az előkészítő munkálatok. Igyekszünk valós, értékes szolgáltatást nyújtani, nem csupán “kölcsönadni” a növényeket, dekorációs kellékeket.

Töltse le dísznövény kölcsönzési ajánlatainkat:

Dísznövény kölcsönzési katalógus (PDF – 2 MB)

Részletes képes katalógus a rövidtávra kölcsönözhető termékekről és áraikról

Dísznövény kölcsönzési árlista (PDF – 0,2 MB)

Részletes árlista a rövidtávra kölcsönözhető termékekről.

Referenciáink:

Az elmúlt 20 évben az Oázis szállította a dísznövény-dekorációt a hazai rendezvények és a Hungexpo területén létrejött kiállítások jelentős részére. Repertoárunkban megtalálhatók mind a komolyzenei (Szuperkoncert/ Népstadion), a könnyûzenei (Dokk, Events Hall), szabadtéri (Sziget fesztivál, Coca-Cola Beach, Budapest Plázs) és különleges jellegű események (I SPY forgatás/több helyszínen, Pannon GSM születésnap/Budai Vár) dekorációja illetve sok egyéb rendezvény.

Műfű kölcsönzés

Bár sok rendezvénynek még ma is a vörös szőnyeg és a szmoking kölcsönzi az eleganciát, igazán különleges hatást műfűvel érhetünk el! A mai modern műfüvek 4 különböző színű szálból készülnek, így igazán élethű hatást keltenek. Erős, de perforált alapra szövik őket így kül- és beltéren is könnyen alkalmazhatók.

Az Oázistól kölcsönzött műfüvet kollégáink a helyszínen lefektetik, rögzítik. Ha szükséges az oszlopokat bárpultokat, egyéb nagyobb tárgyakat vágással vagy hajtással körbefuttatják.

Karácsonyi dekorációk kivitelezését is vállaljuk!

Kül- és beltéri karácsonyfák, élő cserepes fenyők, vágott fenyőfák, óriás méretű műfenyők telepítését, felállítását, díszítését, valamint egyéb karácsonyi dekorációk készítését is vállaljuk.

Karácsonyi dekorációs árlista 2023 (PDF – 0,2 MB)

 Általános megbízási feltételek:

Helyszíni telepítés esetén +20% installációs díjat számolunk fel.
A kölcsönzési árak 1-6 napig terjedő időtartamra vonatkoznak, 6-10 nap között +20 % felárat számítunk.
Egyedi megrendeléseket is teljesítünk (vágott virág csokor, szárazvirág-készítmények, ikebana, speciális beültetések, medencék, szökőkutak, stb.)
24 órán belüli megrendelés esetén + 10% felárat számítunk!
Azoknál a megrendeléseknél, melyek csak este 19 és reggel 8 óra között teljesíthetők, külön éjszakai pótlékot számítunk fel, melynek mértéke 25.000 Ft.
Budapesten nettó 50.000,- Ft összeg alatti kölcsönzéseknél oda- és vissza (kétszeri) szállítási költséget, nettó 50.000 Ft – 100.000 Ft közötti kölcsönzéseknél csak oda (egyszeri) szállítási költséget számítunk fel. Ugyanitt nettó 100.000,- Ft feletti kölcsönzéseknél nem számítunk fel szállítási költséget.
Kölcsönzésre vonatkozó megrendelésüket csak írásban (faxon elküldve) fogadjuk el, melyet írásban (faxon) vissza- igazolunk. Abban az esetben, ha a visszaigazolt megrendeléssel kapcsolatban bármilyen kifogás merül fel, ezt kérjük azonnal jelezni szíveskedjenek.
Áraink az áfa-t nem tartalmazzák.
Árlistás áraink változtatásának jogát fenntartjuk.

Kérjük bővebb információkért, árajánlatért forduljon munkatársainkhoz:

Holló Roland | Oázis Dísznövény-kölcsönzés | dekorációs vezető
1237 Bp. Meddőhányó u. 3.
+360 20 261 68 46
hollo.roland@oazis.hu
T.: +36 1 283 42 72, F.: +36 1 283 41 79
dekoracio@oazis.hu

További vállalati szolgáltatásaink