arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Törzsvásárlói kedvezmény

Áruházi szolgáltatásaink
Új pontgyűjtős rendszerünk hamarosan indul!
Új pontgyűjtős rendszerünk hamarosan indul!

Elérhető az alábbi áruházainkban:

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Jelenlegi törzsvásárlói rendszerünk hamarosan megújul.

A jövőben pontgyűjtőkártya-rendszert alakítunk ki, hogy még jobban, még több kedvezménnyel hálálhassuk meg rendszeres vásárlóink hűségét.

Ezzel összhangban az eddigi törzsvásárlói kártyák kiadása 2018. december 1-től szünetel.

Az új rendszer várható indulása 2019. tavasza.

Az új rendszer indulásáig a korábban kiadott kártyákkal járó kedvezmény az alábbiak szerint megmarad.

 

Vásárlóink az Oázisban 50.000 Forint feletti vásárlás esetén névre szóló Törzsvásárlói Kártyát kérhetnek, mellyel minden további vásárláskor 7 % kedvezményre jogosultak.

Törzsvásárlói Kártyát természetesen igényelhet minden visszatérő vevőnk is, aki egy féléven belül 50.000 Forintért vásárolt és a blokkokat összegyűjtötte.

A kártyaigénylés menete: 
A kártyaigénylő lapot – a blokkok bemutatásával – a pénztáros kollégától lehet elkérni. A kártyaigénylő lap kitöltésével (név, postacím, e-mail cím, telefonszám)* hozzájárul ahhoz, hogy postai úton 1 db névre szóló Törzsvásárlói Kártyát és 1 db 1000 Ft értékű (meghatározott feltételekkel beváltható) kupont küldjünk a megadott címre. A megadott adatokat reklámcélra nem használjuk fel, harmadik személynek nem adjuk tovább.

További tudnivalók: 

  • A kedvezmény igénybevételéhez feltétlenül szükséges a pénztárnál a fizetés megkezdése előtt az eredeti kártya felmutatása.
  • A törzsvásárlói és viszonteladói kedvezmény érvényes minden magyarországi Oázis Kertészeti áruházban és Oázis Mini üzletben, az ott készleten lévő árukészletekre.
  • A kedvezmények nem halmozhatók az akciós kedvezményekkel, így nem érvényesek az Oázis sajátmárkás termékeire és az áruházban megjelölt (Árlista alapján rendelhető termék) termékcsoportokra.
  • Viszonteladói és Törzsvásárlói Kártyával való vásárlás esetén csak a kártyán szereplő névre áll módunkban Áfa-s számlát kiállítani.
  • A Törzsvásárlói Kártyák feldolgozása, gyártása és postázása 10-15 munkanapot vesz igénybe, ezt kérjük vegye figyelembe az igényléskor.
  • Az elvesztett Törzsvásárlói és Viszonteladói kártyák pótlását bármelyik áruházunkban kérhetik, a kártyán lévő név és cím, illetve az újra-igénylő nevének megadásával. Ennek díja br. 1000 Ft, melyet az új kártya igénylésekor kell megfizetni. Kártyapótlás esetén a régi kártyán lévő vonalkód, így a régi kártya érvényessége megszűnik.

Viszonteladói és Törzsvásárlói Kártya szabályzatunk változtatásának jogát fenntartjuk.

*: A dőlt betűvel írt adatokat nem kötelező megadni.

A törzsvásárlói kártya adatok kezelésével is kapcsolatos Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató itt található.

További áruházi szolgáltatásaink