Fontos számodra a környezetvédelem? Fakivágás helyett inkább karácsonykor is inkább élő fát díszítenél? Neked találtuk ki élő fenyő kölcsönzési akciónkat!

Az akció keretén belül az Oázis Kertészetben vásárolt megjelölt cserepes élő fenyőt 2020. január 2-5. között lehet visszahozni és árát levásárolni.

A fenyőfa árának 50 %-át a fenti időszakban az eredeti nyugta bemutatása esetén lehet levásárolni.

Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, és a készletek erejéig tart. Az áruházak készletei eltérőek lehetnek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Kérjük a fenyőfák visszahozásakor vedd figyelembe, hogy áruházaink januárban rövidített nyitvatartással várnak. Az aktuális nyitvatartási időkről mindig tájékozódj az adott kertészet aloldalán.

Áruházainkban az alábbi méreteknél sokkal szélesebb választék található. A nagyobb méretű és földlabdás fenyők áráról eladó kollégáinktól tájékozódhatnak.

Élő, cserepes lucfenyő, 80-100 cm: 8.990 Ft-tól

Ebből levásárolható: 4.495 Ft

Élő, cserepes Nordmann fenyő, 60-80 cm: 11.990 Ft-tól

Ebből levásárolható: 5.995 Ft

Élő, cserepes szerblucfenyő, 60-80 cm: 8.990 Ft-tól

Ebből levásárolható: 4.495 Ft

Élő, cserepes ezüstfenyő, 60-80 cm: 6.990 Ft-tól

Ebből levásárolható: 3.495 Ft

Élő, cserepes ezüstfenyő “Glauca”, 60-80 cm: 9.990 Ft-tól

Ebből levásárolható: 4.995 Ft

Élő, cserepes török jegenyefenyő, 80-100 cm: 11.900 Ft-tól

Ebből levásárolható: 5.995 Ft

Élő, cserepes koreai jegenyefenyő, 80-100 cm: 14.990 Ft-tól

Ebből levásárolható: 7.495 Ft

Élő, cserepes Bornmüller jegenyefenyő, 80-100 cm: 15.990 Ft-tól

Ebből levásárolható: 7.995 Ft

 

Áruházainkban a fenti méreteknél sokkal szélesebb választék található. A nagyobb méretű és földlabdás fenyők áráról eladó kollégáinktól tájékozódhatnak.

 Hasznos tippek

Annak érdekében, hogy a fenyőfa jobban elviselje a szabadtéri és a szobahőmérséklet közötti hirtelen hőmérséklet különbséget, a következő szempontokat igyekezz betartani:

  1. Díszítésig tartsd hűvös (lehetőleg fagymentes) helyen, a szobába fokozatosan vidd be, előbb a garázsban vagy a folyosón tárold. Így nem sokkolja a fát a hirtelen hőmérséklet különbség.
  2. A szobában a fűtőtesttől a lehető legtávolabb helyezd el.
  3. Kevés vízzel öntözd, de a fa földjét tartsd nyirkosan, kerüld a túlöntözést, még ha a levelei olykor hullanak is. A szobában a levegő páratartalmának növelésével biztosíthat jobb körülményeket a fának.
  4. Vigyázz a fa épségére, ügyelj arra, hogy ne gyulladjon meg. Hagyd meg a fa rügyeit, ágait, hogy az majd tovább növekedhessen. Ne fújj rá műhavat, és visszaváltáskor szedd le róla a díszeket, papírokat. Sérült, halott fát nem áll módunkban visszavásárolni.
  5. Az ünnepek utáni „lebontást” követően visszaváltásig, vagy kiültetésig tartsd hűvös (lehetőleg fagymentes) helyen. Fontos, hogy a szabadtérre fokozatosan vidd ki. Visszaváltás előtt lazán kötözd át és takard be pokróccal vagy műanyag zsákkal, és így hozd a visszaváltás helyére.
  6. Amennyiben megtartod a fát, akkor a fagyok után ültesd ki. Legalább 40 – 80 cm átmérető ültető-gödör szükséges a fának. Ültetéskor használj jó minőségű földet, szerves trágyát, a fa gyökérnyaka a felszínnel egy szintben legyen. Ültetést követően a fának sok vízre van szüksége, így alaposan és gyakran kell öntözni, főleg a nyár folyamán. Lehetőség szerint a fa körül a talajt fakéreggel, lombbal, vagy ágnyesedékkel takard, hogy a földje tovább nedves maradjon.

Az akciós árak csak a készletek erejéig érvényesek. Egyes szezonnövényekből az időjárás függvényében átmeneti hiány alakulhat ki. Az egyes áruházak szín- és méretválasztéka eltérhet egymástól. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk.
Az ajánlat 2019. december 10-től 24-ig érvényes.