arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Oázis Kertészet, Kecskemét 6000 Kecskemét, Máriahegy 171/a (Budai út vége a nagy Tesco körforgalom előtt)

Nyitvatartás Jelenleg nyitva

Hétfő 08:00 - 18:00
Kedd 08:00 - 18:00
Szerda 08:00 - 18:00
Csütörtök 08:00 - 18:00
Péntek 08:00 - 18:00
Szombat 08:00 - 18:00
Vasárnap 09:00 - 15:00

Elérhetőség

Budai út vége, a Tesco körforgalom előtt
Telefonszám: +36 76 459 938
Fax: +36 76 459 938
E-mail: kecskemet@oazis.hu
Franchise üzemeltető:
Virágszekér Kft.
2700 Cegléd, Külső- Jászberényi út 2.
adósz.: 25434934-2-13

Képgaléria az áruházról

Aktuális ajánlatok, csak ebben az áruházban...

Szezonnyitó faiskolai akció

30-50-70% kedvezmény egész februárban 90% kedvezmény a faiskolai "Ments meg" növényeinkre!

Megkezdődött! Itt a 2019-es év első akciója!
Szezon előtti faiskolai akciónk keretében egész februárban akár 30-70% kedvezménnyel vásárolhatsz a kecskeméti Oázis Kertészetben!
Ne várd meg a tavaszt, rendezd be álmaid kertjét most, akár 70 % kedvezménnyel!
Hihetetlen, de minimum 30% kedvezmény van minden földlabdás, konténeres, szabadgyökerű és cserepes díszfára, cserjére, örökzöldre, gyümölcsfára! De nem kell sokáig keresgélned, ha ennél nagyobb, akár 50% vagy 70 % kedvezményre vágysz!
Egyre többen tudják, hogy a téli időszakban is ültethetünk növényeket. Ha a talaj nem fagyott keményre, és az ültetőgödröt ki tudjuk ásni, akkor a növények is szívesen költöznek az új helyükre.

Füstifecske

Minden madáretetőt és madáreleséget 30 % kedvezménnyel vásárolhatsz meg a kecskeméti Oázis Kertészetben, de csak akkor, ha a kasszában fizetés előtt, használod az alábbi jelszót: Füstifecske !

Ha te is segítetted és az ősz vagy az első fagyok beköszöntével elkezdted etetni és ezzel odaszoktattad a madarakat, ne hagyd abba! A pici szárnyasaink gyorsan megszokják és számítanak az etetőhelyek táplálékkínálatára, évről-évre akár messziről is visszatérnek a stabil etetők közelébe telelni, ezért ha váratlanul abbahagyjuk az eleség pótlását, rengeteg madarat hozhatunk nehéz helyzetbe. Az etetőre járó kistestű, gyakran alig 4,5 - 10 gramm (!) körüli testtömegű madarak számára -10 Celsius alatti hőmérsékleten a túlélés gyakran arról szól, tartalékaik csak arra elegendőek, hogy át tudják vészelni a fagyos éjszakát. Ha másnap nem tudnak eleget táplálkozni az alig 5-6 órányi nappali periódusban, például azért, mert nem töltöttük fel az etetőt, könnyen elpusztulhatnak a következő hideg éjszakán.
A madáretetést április eleje körül fejezzük csak be, mert ekkortól többet ártunk vele, mint használunk! A nyári etetés elkényelmesíti a szülőket, a természetestől eltérő táplálékviszonyokhoz szoktatja a felnövekvő generációkat, a mesterséges táplálékbőség pedig folyamatos emberi beavatkozás nélkül, életképtelen szintre juttathatja a madárállományt.

Állásajánlat

Bel-, és kültéri értékesítő munkatársakat, és pénztárost keresünk!

Kimagasló növényszeretettel és növényismerettel rendelkező értékesítő kollégát keresünk a kecskeméti Oázis Kertészetbe!
/e-mail: kecskemet@oazis.hu, tel.: 06-76/459-938/
Amit kínálunk: Garantált fizikai fáradtság minden este. Szezonban túlfeszített tempó, és a teljesítőképességek határainak feszegetése, szezonon kívül kertészeti árudai és növényápolási munkák sokasága. Napi 15.000+ lépés (ha van lépésszámlálód leellenőrizheted). Kellemes –nyáron szaunaszerű, télen pincehideg- munkahelyi hőmérséklet. Nehéz és váratlan kérdések a vevőinktől.
Miért válassz minket? Mert dolgozni mindenhol kell. Itt legalább szép és tiszta környezetben, növények ezrei között érezheted magad egy kis csapat, megbecsült tagjának. Nem kell gátat szabni a kreativitásodnak. Nálunk lehetnek jó ötleteid. És lehetnek rosszak is :-)
Amit elvárunk: A mi vásárlóink mosolyognak. Mert itt jól érzik magukat és szeretnek itt lenni. Mosolyogj te is! Légy kedves, segítőkész. Szeresd és ismerd a dísznövényeket. Nem tudunk az alapoktól megtanítani mindenre, de tudunk fejleszteni. Légy szorgalmas és önálló. Tudd, hogy milyen feladataid vannak, találd meg a munkát. Beszélj meggyőzően. Vásárlóink közül sokan tanácstalanok, ők hiszik, hogy te minden növényt ismersz és mindegyikhez értesz. Én is hiszem…s, ha nem így van, ne szégyellj tanulni!
Kollégáink üzenete leendő kollégájuknak:
Lukácsné Tordai Andrea: Írd le tíz gondolatod arra a kérdésre, hogy mit szeretsz a legjobban a világon! Ha szerepel közte az, hogy a növényeket, akkor köztünk a helyed! Ha a növényszeretetedhez még kitartás és megbízhatóság is társul, akkor tárt karokkal várunk!
Szekeres Anikó: Szeretek az Oázis Kertészetben dolgozni. Én is vagyok fáradt,sőt, olykor kimerült is, de a növények szépsége feltölt és a hálájuk a gondoskodásért, mindenért kárpótol.

Országos akcióink közül