arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Oázis City, Budapest – Erzsébetváros 1074 Budapest Dob utca 37.

Nyitvatartás Jelenleg nyitva

Hétfő 09:00 - 19:00
Kedd 09:00 - 19:00
Szerda 09:00 - 19:00
Csütörtök 09:00 - 19:00
Péntek 09:00 - 19:00
Szombat 09:00 - 19:00
Vasárnap 09:00 - 18:00

Elérhetőség

Telefonszám: +36 1 261 3160
E-mail: erzsebetvaros@oazis.hu
Franchise üzemeltető:
Oázis Kertészeti Kft.
1101 Bp. Kőbányai út 47.
Adósz.: 10741904-2-13
Cg. 13-09-065247

Aktuális ajánlatok, csak ebben az áruházban...

Pünkösdi nyitvatartás

Május 17. péntek: 9-19
Május 18. szombat: 9-19
Május 19. vasárnap: 9-14
Május 20. hétfő: 9-14

Oázis Közösségi Kert - 12 parcellányi boldogság!

Ez a piciny közösségi kert igazi zöld ékszerdoboz a belvárosban! Az Oázis Közösségi Kert (OKK) célja, hogy olyan aktívan kertészkedő társaságot hozzon össze, akik gyakran találkoznak a kertben, megosztják egymással tapasztalataikat a növényekről.

A parcellák éves bérleti díja 100%-ban levásárolható!


Ez a piciny közösségi kert igazi zöld ékszerdoboz a belvárosban! Az Oázis Közösségi Kert (OKK) célja, hogy olyan aktívan kertészkedő társaságot hozzon össze, akik gyakran találkoznak a kertben, megosztják egymással tapasztalataikat a növényekről. Az OKK különlegessége, hogy itt minden szükséges növény, föld, tápanyag egy karnyújtásnyira beszerezhető, hiszen a kert egy Oázis Kertészetben van, ahol a kollégák szakmailag is szívesen segítenek.


A parcellák rendkívül igényesen, Durisol emelt ágyásból vannak kialakítva, alul vízelvezető kavicsréteggel. Ebbe szabadon ültethető bármilyen haszon és gyógynövény, fűszer vagy dísznövények is. A majdani növényeknek megfelelő ültetőközeget a parcella gazdájának kell biztosítania. Az OKK zárt területén található egy szerszám tároló és komposztáló is. A locsolás a víztározókban gyűjtött esővizzel oldható meg. A parcella tulajdonosokat arra kérjük, hogy csak ökológikus módszerekkel és bio készítményekkel, növény permetlevekkel kezeljék a parcellájukat.


A kertészkedés után bárki megpihenhet és csodálhatja művét a területtel határos Janikovszky Éva Parkban ahol található pihenőpad, biciklitároló, mosdó is. Jöhetsz gyerekkel, kutyával (macska van rengeteg) vagy barátokkal, szívesen látunk az Oázis Kertészet mindenkori nyitva tartása szerint!

További fontos tudnivalók az Oázis Közösségi Kert parcelláira jelentkezők részére:
A kertben egy személy/család egy parcellát bérelhet, melynek díja 36.000 Ft/év) Ezt az összeget a befizetésekor Oázis Vásárlási utalvány formájában rögtön át is adjuk, amivel kezdetnek szépen be is tudod lakni a parcelládat.
A bérlet 12 hónapra szól, de kérjük 3 hónappal a lejárat előtt jelezzétek, hogy meg szeretnétek-e újítani. Az Oázis Kertészet fenntartja magának a jogot, hogy 3 hónapos felmondási idővel felmondja a közösségi kert működtetését, amennyiben annak működése ellehetetlenül.
Aki nem gondozza a kertjét, azt e-mailben hetente értesítjük, és ha egy hónapig nem változtat a parcellája ápolásán, akkor megszüntetjük a bérletet. A felszabadult parcella kiürítésre kerül és új jelentkezőnek adjuk.


Amiket mi biztosítunk számotokra:

  • 2x1m-es, 40-60cm magas emelt ágyás
  • öntözővíz használat (gyűjtött esővíz)
  • közös használatú kéziszerszám eszközkészlet (a zárt
  • tárolóban csak a parcella tulajdonosok férnek hozzá), nyeles szerszámok, öntözőkanna
  • komposztáló
  • folyamatos kertészeti szaktanácsadásAmit tőled kérünk:

  • az OKK Bérleti szerződésben foglaltak betartása
  • a parcella és a benne elültetett növényeknek az évszaknak megfelelő rendszeres gondozása
  • a közös eszközök felelős használata, nyesedékek, hulladék elpakolása, komposztálás szabályainak betartása
  • vegyszermentes kertészkedés (ha kártevőket, betegséget észleltek, azonnal jelezzétek nekünk)Oázis Közösségi Kert adatok és email cím, ahová megírhatod kérdéseidet, illetve jelentkezhetsz is:
cím: 1074 Budapest, Dob u. 37.
marketing@oazis.hu

Országos akcióink közül