arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4
Díszcsomagolás

Díszcsomagolás

Áruházi szolgáltatásaink
Kollégáink kérésedre bármilyen stílusú és alkalomhoz illő díszcsomagolást gyorsan elkészítenek.
Kollégáink kérésedre bármilyen stílusú és alkalomhoz illő díszcsomagolást gyorsan elkészítenek.

Az ajándéknak szánt cserepes növény még szebben mutat ha szép, színes kaspóban és/vagy díszcsomagolva érkezik.

Kollégáink kérésedre bármilyen stílusú és alkalomhoz illő díszcsomagolást gyorsan elkészítenek.

Valentin  nap

(Február 14.)

Az itthon is egyre népszerűbb Valentin nap a tisztelet, a megbecsülés, a szeretet és a szerelem ünnepe is egyben. Ezen a napon sokan csak egy kis aprósággal ajándékozzák meg egymást, legtöbbször a szerelmespárok költenek látványosabb ajándékra. A férfiak nagy része virággal kedveskedik párjának. Akár csak egy szál vágott virágról, akár egy nagy cserép virágzó szobanövényről van szó, egy szép masni, vagy merített papír biztosan feldobja az összképet.

Nőnap

(Március 8.)

Március 8-án a világ minden táján megünneplik a nőket, hiszen ez a Nemzetközi Nőnap. Ezen a napon sok férfi ad virágot édesanyjának, feleségének, lányának, kolléganőinek, tanárainak.

Munkahelyeken jóleső érzés, ha a cég vezetősége vagy csak a férfi kollégák ezen a napon virággal köszöntik női munkatársakat. Szerencsére az év ezen szakaszában gyönyörű virágzó apróságokat is kapni, amik ára díszcsomagolva sem haladja meg 5-600 Ft-ot!

Anyák napja

(Május első vasárnapja)

A hagyományos anyák napi ajándék sok helyen az orgona, azonban manapság a legtöbbször ez elnyílik májusra. A cserepes válaszék azonban hatalmas! Egy vidám kis citromfa vagy csupavirág virágzó leander igazán nagylelkű ajándék de az egynyáriak, muskátlik, vagy egy nagy cserép levendula is biztosan mosolyt csal édesanyánk arcára! Még nagyobb lesz az öröm, ha ezt színes kerámiakaspóba ültetjük!

Pedagógusnap

(június első vasárnapja)

Magyarországon 1952 óta, június első vasárnapján pedagógus napot ünnepelünk. Ezen alkalomból a bölcsisek, ovisok, kis és nagy diákok virággal köszöntik nevelőiket, dajkáikat és tanáraikat, ezzel fejezve ki tiszteletüket és megköszönve munkájukat.

Apák napja

(Június harmadik vasárnapja)

Az apák napját a 20. század elején kezdték el megtartani az anyák napja párjaként. Az apaságot és a szülői szerepet ünneplik ilyenkor. Ilyenkor emlékeznek az apákra, nagyapákra és a többi férfi elődre. Természetesen egy férfi is kaphat virágot! Az ideális választás nem a vágott, akár egy bonsai vagy nagyobb dézsás növény is szóba jöhet!

Ballagás

Évek óta egyre nagyobb divat zöldségekből, csokiból, vagy egyéb mókás tárgyakból alternatív csokrot adni a ballagóknak. Azonban egy élő növénynek nincs párja! A felnőtté válás igazi jelképe lehet egy éveken át gondosan nevelgetett szobanövény. Fiúknak agglegénypálma 😉

Esküvők

Az ifjú pár közös otthona növényekkel válik teljessé! És nincs is annál szebb, ha a gondosan csomagolt dobozok közt egy szép cserép virágzó koronázza az ajándékasztalt. Nászajándéknak szintén ideális az Oázis Vásárlási utalvány

Keresztelők

Bár maga a megajándékozott nem fogja azonnal értékelni, igazán szép gesztus, ha a gyermek számára születésekor, vagy keresztelőjekor egy fát ültetünk, mellyel hosszú éveken át együtt cseperedik majd.

Szalagavató

A ballagáshoz hasonlóan a szalagavatók is a felnőtté válás fontos szimbolikus eseményei. Koronázzuk hát meg egy új lakótárssal!

Születésnap, névnap

Nincsen születésnap torta és gyertya nélkül, ám az ünnepi asztal egy nagy cserép virággal teljes! Ha az ünnepelt ezt még nem is értékelné, a minket vendégül látó szülei biztosan örülni fognak neki!

 

 

Kép forrása: proflowers.com

További áruházi szolgáltatásaink