arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4
Gyepszőnyeg forgalmazás

Gyepszőnyeg forgalmazás

Áruházi szolgáltatásaink
Bár a hagyományos fűmagvetéshez képest mindenképp drágább, de a lerakása után azonnal gyep díszítheti kertünket. A gyepszőnyeget előállító szakemberek...
Bár a hagyományos fűmagvetéshez képest mindenképp drágább, de a lerakása után azonnal gyep díszítheti kertünket. A gyepszőnyeget előállító szakemberek...

Elérhető az alábbi áruházainkban:

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Gyeptéglát legtöbbször két okból telepítünk. Egyrészt akkor, ha gyorsan szeretnénk kész gyepfelületeket kialakítani, másrészt ha olyan helyre szeretnénk gyepet, ahol a fűmagvak elvetésére nincs lehetőség (pl. rézsűk).

A kerti gyeptéglát általában pázsitfűfélékből vetetik és a felszedés előtt legalább egy évig folyamatosan kaszálják és hengerezik. Az ilyen gyeptéglák 4 cm vastagok és még akkor sem esnek szét, ha egyik sarkuknál megfogva meglengetjük őket.

A gyepszőnyeget úgy állítják elő, hogy döngölt agyagra, betonra vagy műanyag fóliára 4 cm vastag tőzegréteget terítenek és ezt vetik be fűmaggal. Az elvetett fűmagvak gyökerei az állandó öntözés és nyírás hatására teljesen átszövik a tőzegréteget.

Mind a gyeptéglát mind a gyepszőnyeget jól előkészített, aprószemcsés, hengerezett, nedves talajra kell helyezni, így a leterített gyeptéglák gyökerei könnyebben belekapaszkodhatnak az altalajba. A lerakás után biztosítanunk kell, hogy a gyökérzet és a talaj között ne maradjon hézag.

Kiskereskedelmi árlista:

  • 1-80 m²: 2 090 Ft/m²
  • 81-200 m²: 1 990 Ft/m²
  • 201 m² felett: 1 890 Ft/m²

 

Gyepszőnyeg lerakására, személyes egyeztetést követően megbízható kertépítő partnereinket tudjuk ajánlani. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kertépítő partnerek a tavaszi szezonban igen leterheltek, így ilyenkor minden esetben előzetes időpont egyeztetős szükséges!

Áraink a rendelés mennyisége szerint változnak, nagykereskedelmi árlistát csak személyes regisztráció után adunk ki.

Rendelés Budakeszi, Budapest, Diósd, Törökbálint és Székesfehérvár vonzáskörzetében gyepszonyeg@oazis.hu címen lehetséges.
Egyéb településeken és környékeken az adott áruház központi telefonszámán érdeklődhetnek.

Áraink a 27%-os Áfa-t tartalmazzák.
A fenti kedvezményes árak csak Budakeszi, Budapest – Kőbánya, Budapest – Pasarét, Budapest – Rákosszentmihály, Budapest – Soroksár, Diósd, Székesfehérvár áruházakban érvényesek. A fenti árból további kedvezmény (törzsvásárlói, kuponos, stb. ) nem adható.
A többi áruház gyepszőnyeg árairól az adott kertészt elérhetőségein érdeklődhetsz.

Áraink változtatásának jogát fenntartjuk. Az akciók a készletek erejéig érvényesek.

További áruházi szolgáltatásaink