arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4
Vásárlási utalvány

Vásárlási utalvány

Áruházi szolgáltatásaink
Ajándékozni szeretnél valamit, de nem tudod, az ünnepelt minek örülne? A legjobb ajándék a vásárlási utalvány, melyet a nálunk...
Ajándékozni szeretnél valamit, de nem tudod, az ünnepelt minek örülne? A legjobb ajándék a vásárlási utalvány, melyet a nálunk...

Nászajándékot keresel, de nem tudod pontosan mire vágyna az ifjú pár? Karácsonykor ajándékoznál a munkahelyen, pedagógusokat vagy rokonokat? A készpénzt mégis túl személytelennek érzed? Ajándékozz Oázis Vásárlási utalványt, amivel nem csak növényeket, de számtalan otthondekorációs és egyéb háztartási kellék közül választhatnak maguknak.

Azon a cégek számára, melyek szeretnének munkatársaiknak valamilyen juttatással kedveskedni szintén ideális választás az Oázis Vásárlási utalvány!

Az Oázis 1000 és 5000 Forintos címletben bocsát ki vásárlási utalványt.

Az utalványok megvásárolhatók személyesen kertészeteinkben vagy a Webáruházban.

vásárlási utalvány
Az utalványokat megrendelheted a Webshopban is!

Tudnivalók az utalvánnyal való vásárlásról: 

  • Az utalványok csak a kertészetekben személyesen válhatóak be. A Webáruházban utalvánnyal fizetni nem lehet.
  • Az utalvány minden Oázis Kertészetben beváltható, az ott készleten lévő, az utalvány névértékének bruttó kiskereskedelmi áron megfelelő értékű termék vásárlására.
  • Az utalvánnyal való fizetéskor érvényesíthetők az akciós, vagy vásárlói kedvezmények, kivéve a viszonteladói kedvezmények.
  • Az utalvánnyal való fizetés kiegészíthető készpénzben, de az utalvány értékéből készpénzt visszaadni nem áll módunkban. A vásárlási utalványt az utalvány megvásárlója, vagy nyertese használhatja fel.
  • Egyes sorszámú utalványokat (nyeremény utalványok) csak az egy nyertes által nyerhető legnagyobb összeg erejéig áll módunkban elfogadni.
  • A vásárlási utalvány az érvényesítéstől (kiadástól) számított két évig érvényes. Lejárt érvényességű utalványt nem áll módunkban elfogadni.

További áruházi szolgáltatásaink