arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Oázis Gyep-őr, gyeptrágya vakond ellen

Termékismertető

Oázis Gyep-őr gyepműtrágya 2in1 minőségi műtrágya, mely az alapanyagok kiváló feldolgozásával készült. Kitűnő eredményeket garantál a gyepfelület szakszerű gondozásánál és a vakondok elleni védekezésben.

Előnyei:

  • egy hónapra elegendő tápanyag
  • aromatikus anyagok távol tartják a vakondot a gyepes felülettől
  • zeolit tartalom segíti a talaj szellőzöttségét és leköti a tápanyagokat
  • gátolja a moha keletkezését

Felhasználás:

Oázis Gyep-őr gyepműtrágya tartalmazza az összes alaptápanyagot (nitrogén, foszfor, kálium), továbbá magnéziumot és gyep élénkzöld színéhez szükséges vasat.

Az őrölt természetes kőzet – ZEOLIT részecskék tárolják a tápanyagokat és később a gyep igényei szerint azokat felszabadítják.

Így megelőzhető a tápagyag kilúgozása pl. túlzott öntözés miatt.

Alkalmazás:

A trágyázást körülbelül egy hónappal a gyepfelület kialakítása vagy a gyepszőnyeg lerakása után kezdjük el. A gyepet áprilistól szeptemberig havonta egyszer trágyázzuk. A vakondtúrásokat eldolgozzuk és elsimítjuk a talajt. A száraz gyepfelületre egyenletesen elszórjuk a műtrágyát. Ne feledkezzünk meg az öntözésről! A műtrágya megfelelő hatása és az aromatikus anyagok beszivárgása a talajba csak elegendő vízmennyiségnél történik meg. Zeolit részecskék aromatikus anyagokat tartalmaznak, melyek avakondok számára kellemetlenek és ezért elhagyják a tápozott talajt. A gyepműtrágya rendszeres használata következtében a vakondtúrások eltűnnek a gyepből. A gyepműtrágya alkalmas bármilyen gyepfelületre.

Ár 4190 Ft

Egységár: 1397 Ft / Kg