A COMPO legújabb innovatív receptúrája három termékben testesült meg. Ajánljuk kertészeknek, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék megoldani kertjük tápanyag utánpótlását, valamint kezdő kertészeknek, akik szeretnének biztosra menni. A tápoldat, a kerti trágya és a levélspray minden szükséges összetevőt tartalmaznak, ami az egészséges, gyönyörű és a gazdagon virágzó növénynek kell. A legjobb univerzális műtrágyáink a láthatóan szebb növényekért. Ráadásul, szinte teljesen újrahasznosított csomagolásban. Olvass tovább, hogy megtudd pontosan melyik terméket mire tudod használni.

Compo Complete Univerzális Tápoldat, 1 liter
5990 Ft
Compo Complete Univerzális Táp, 850 g
4190 Ft

COMPO COMPLETE Tápoldat 1L

Folyékony műtrágyánk az alapvető tápanyagokon felül hozzáadott magnéziumot, kalciumot és vasat is tartalmaz. Ez biztosítja az erőteljes zöld leveleket, a hosszan tartó dús virágzást és az egészséges fejlődést. Magas koncentrációjának köszönhetően egy palack 300 liternyi öntözővízhez elegendő.

Használható: minden szoba, balkon-és kerti, növényhez.

Compo Complete Növényápoló spray, 500 ml
4290 Ft
Compo Complete Univerzális Táp, 850 g
4190 Ft

COMPO COMPLETE Kerti trágya 850g

Granulátum alapú univerzális táp, mely lefedheti akár az egész kerted tápanyagigényét a teljes vegetációs időszakban (6 hónap). Komplett formulája a gyökereken keresztül felszívódva megerősíti és ellenállóbbá teszi a növényeket a kártevőkkel szemben.

Használható: szoba, balkon-és kerti dísznövényhez, gyümölcsfákhoz, zöldségpalántához és fűszernövényhez.

COMPO COMPLETE Levélápoló Spray 500ml

Permetező spray a növények regenerálásához és ápolásához. A spray azonnali hatással segíti a tápanyagok gyorsabb felszívódását a leveleken keresztül, mely kiemelten hasznos legyengült
növényeknél. Ezen felül portaszító és tisztító hatással is rendelkezik a mészfoltoktól mentes levelekért. Szobanövény imádók kedvenc lesz!

Használható: szoba-és balkonnövényekhez.

A COMPLETE termékeket keresd az Oázis webshopjában és a kertészetekben!