arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Rózsák

A szerelem színei: piros

Évelők, Rózsák, Szobanövények

A piros szín már az antikvitástól kezdve a szerelmesek jelképe Indiától Rómáig, ahol a menyasszony piros fátylat hordott, megjelenítve így a tűz tulajdonságait: az izzó szerelmet és a lobogó szenvedélyt már ókori dalnokok is megénekelték.

Rózsák: színharmónia a gyakorlatban

Rózsák

A színek elkísérnek egész életünkben, hatással vannak ránk, előmozdítják érzelmeinket, és ezért fontos, hogy tudatosan alkalmazzuk őket, még a kertünkben is.

Rózsák: a trágyázás

Rózsák

A tápanyagok utánpótlása mindig lebegjen szemünk előtt, ha rózsáinkról van szó.

Rózsák: az ültetés

Rózsák

A szakszerű rózsaültetés egyik előfeltétele annak, hogy növényeink szépen fejlődhessenek a későbbiekben.

Rózsák: A megfelelő hely kiválasztása

Rózsák

Sokan kerültek már abba a szerencsétlen helyzetbe, hogy a választott növénynek nem volt megfelelő az ültetés helye. Hogy ezt elkerüljük, ismernünk kell talaj- és fényigényét.

Rózsák: a betegségek megelőzése

Rózsák

Sokan traumaként élik meg dédelgetett rózsaágyásaik megbetegedését. Pedig nem akkora katasztrófa: mindig is voltak kártevők, védekezni is lehet ellenük.

Rózsák: A metszés

Rózsák

A tavaszi rózsabokor-metszés fontos művelet, amit annak érdekében végzünk, hogy rózsáink elérjék a tökéletes díszítőállapotot.

Rózsák: Teendők a tél előtt

Rózsák

A rózsák szerelmesei gyakran visszavágják augusztus végén-szeptember elején a még éppen virágzó bokraikat, hogy egy utolsó virágzásban még gyönyörködhessenek a tél előtt.

28 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.