arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Oázis Goji bogyó – Lycium barbarum

Oázis Goji bogyó - Lycium barbarum

Már az ősi Kínában felismerték, majd a modern orvostudomány is megerősítette a látásra gyakorolt pozitív hatásait. Mindez a goji jelentős A-vitamin tartalmának tudható be.
A félárnyékos helyen is szépen fejlődik, de a legjobban a napon érzi jól magát. Alapvetően szívós növény, a -25°C-ot is bírja és bármilyen talajba ültethető.
Tavasszal és ősszel is ültethető, bogyói szeptember-októberben érnek.

 

Az akciós árak csak a készletek erejéig érvényesek. Egyes szezonnövényekből az időjárás függvényében átmeneti hiány alakulhat ki. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk.
Az ajánlat március 15-től október 31-ig érvényes.

Ár 3790 Ft