arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Tudnivalók, tippek

Hogyan tartsd életben a mikulásvirágodat (jövő év) mikulásig?

Karácsony, Szobanövények

Néhány egyszerű tanácsot megfogadva hónapokon át tündökölhetnek növényeink

Téli növényvédő zsákok – Van értelme?

Mediterrán növények, Őszi tippek, Otthoni praktikák

Egyre többen ismerik és használják a téli növényvédő zsákokat, takarókat. Azonban ahogy nő az ismertségük, sokan kételkednek is ezek hasznosságában, illetve akad néhány tévhit is a termékekkel kapcsolatban. Nézzük hát mit kell és érdemes tudni a téli növényvédő eszközökről.

Őszi tippek a COMPO-tól

Őszi tippek

Mit tehetsz ősszel a kertben? Készítsd elő a gyepet a téli időszakra, ültess cserjéket, sövényeket, díszfákat, és ismét fordíts nagyobb figyelmet a szobanövényekre! Mutatjuk, hogyan!

Tervezd meg egyszerűen kerted, kocsibeállód vagy teraszod a telefonoddal!

Tudnivalók, tippek

GardenVisions mobilalkalmazás a Semmelrocktól

Ismerd meg a COMPO COMPLETE növényápoló termékeket!

Szobanövények, Tavaszi tippek

A COMPO COMPLETE tápoldat, a kerti trágya és a levélspray minden szükséges összetevőt tartalmaznak, ami az egészséges, gyönyörű és a gazdagon virágzó növényeknek kell.

Tippek otthoni kertekbe kiépíthető tavak és szökőkutak kialakításához

Kerti tavak

A kis szökőkutak, amelyek egy sziklakúpból vagy edényből állnak, könnyedén telepíthetőek és remekül illeszkednek a kisebb kertekbe. A nagyobb kertekben azonban lehetőség van akár nagyobb tó vagy szökőkút telepítésére is.

28 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.