arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Tudnivalók, tippek

A legnépszerűbb egynyári növények

Egynyári és balkonnövények

A balkon és egynyári növények ültetése igen hálás tevékenység, ha jól választunk közülük, hosszú hónapokon keresztül csodálhatjuk a sűrű, szebbnél szebb virágokat. Választani azonban nem mindig könnyű, hiszen több tucat növény alkalmas e célra. Mi most a legnépszerűbbeket mutatjuk be, amik balkonládákba, csüngő kosarakba vagy kerti ágyásokba is ideálisak.

A növények többsége eredeti élőhelyén évelő, de a mi klímánkon egynyári növényként váltak ismerté. Többségük nagy odafigyeléssel átteleltethető.

Gyümölcsöskert cserépben: Balkon bogyósok

Egynyári és balkonnövények, Konyhakert és veteményes

Nagy örömünkre szolgál, hogy az ízletes, otthon termett gyümölcsök élvezete már nem csak kerttel rendelkezők kiváltsága! Az Oázis legújabb sajátmárkás bogyós gyümölcsei közé kimondottan olyan, maximum 1 méter magasra nővő fajtákat válogattunk, amik egy nagyobbacska balkonládában, vagy akár egy asztali cserépben is jól érzik magukat, mutatósak, és kiválóan teremnek. Ismerjük meg őket!

Gyepszőnyeg vagy fűmag?

Gyepkezelés

A gyepszőnyeg bár drágább mint a vetett fű, számos előnye van: gyorsaság, kényelem, minőség.

Hogyan vessünk fűmagot?

Gyepkezelés

A vetett fű rendkívül olcsó és praktikus megoldás, különösen, ha nagy területet kell befüvesítenünk. Segítünk, hogy könnyen sikerüljön.

Gyepkezelés: a megfelelő fűmag kiválasztása

Gyepkezelés

A legtöbb díszkert nagy részét gyep, pázsit borítja, amiatt kiemelt figyelmet kell fordítanunk az ápolására. Ha ez a rész elhanyagolt, azt nehezen tudja bármilyen egy virágágyás, vagy látványos díszfa ellensúlyozni. A szép pázsit megalkotása a megfelelő fűmag kiválaszásával kezdődik.

Adventi koszorú készítés – Lépésről lépésre

Karácsony

Legyen szó a leghagyományosabb adventi koszorúról vagy extravagáns asztal- és ajtódíszekről, mindet akkor fogjuk igazán magunkénak érezni, ha saját kézzel készítjük el őket. Persze a gyerekek is segíthetnek, megmutatjuk, hogyan!

26 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.