arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Tudnivalók, tippek

A legtrendibb szobanövények: Alokázia

Pálmák és beltéri levéldísznövények

Az elmúlt években újra egyre nagyobb körben tombolni kezdett a szobanövényláz, és emiatt ebben a cikksorozatunkban szeretnénk nektek bemutatni azokat a növényeket, amelyek manapság a legelterjedtebbé váltak a fiatalok körében. A sort az alokáziákkal (ördöglevél) kezdjük, akik a kontyvirágfélék családjába tartozó, Délkelet-Ázsia trópusi esőerdeiből származó levéldísznövények.

Magvetés és palántázás kisokos

Konyhakert és veteményes

Ha saját zöldségeket szeretnénk nevelni természetesen nem csak palántákat vásárolhatunk, de a magvetéssel is megpróbálkozhatunk. Sok kezdő kertész számára ez ijesztő feladatnak tűnhet, pedig ha pár fontos szabályt betartunk nagyban növelhetjük a siker esélyét!

A méhbarát kert

Évelők, Kertépítés - Kertszépítés, Otthoni praktikák

Sajnos egyre többet hallhatunk a világszerte pusztuló méhek miatti aggodalmakról. Szerencsre azonban mi sem vagyunk tehetetlenek. Kertünket néhány ügyes, és nem mellesleg szép, látványos trükkel igazi méh- és lepkeparadicsommá változtathatjuk.

Lenyűgöző fényjáték Twinkly okos füzérekkel

Karácsony

A Twinkly egy forradalmian új LED fényfüzér, amely a legfejlettebb technológiát hozza el az otthoni dekorációid számára.

Miért fontos az őszi gyepápolás?

Gyepkezelés, Őszi tippek

A gyep megfelelő őszi gondozása alapozza meg a jövő évi szép pázsitot. Ha ezt elmulasztjuk, a következő tavasszal foltos, kikopott, kártevőkkel és betegségekkel teli pázsitunk lesz, ami nem képes szépen és gyorsan növekedni.

A legnépszerűbb őszi-téli időszakban díszítő növények

Őszi tippek

Ha az év lehető legnagyobb részében szeretnénk virágba borítani otthonunkat, akkor nem feledkezhetünk el az ősszel díszítő növényekről sem.

27 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.