arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Kerti tavak

Lotus Box: Tó a dobozban – Fedezd fel a benned rejlő tóépítőt!

Kertépítés - Kertszépítés, Kerti tavak

Melyik tófóliát válasszam? Mekkora méret szükséges? Hogyan kezdjek neki? Ne keresd tovább a válaszokat!

Tippek otthoni kertekbe kiépíthető tavak és szökőkutak kialakításához

Kerti tavak

A kis szökőkutak, amelyek egy sziklakúpból vagy edényből állnak, könnyedén telepíthetőek és remekül illeszkednek a kisebb kertekbe. A nagyobb kertekben azonban lehetőség van akár nagyobb tó vagy szökőkút telepítésére is.

Kerti tavak növényei

Kerti tavak

Igazán különleges szegletét alkothatjuk meg kertünknek ha a szokásos elemek mellé egy kis dísztavat is betervezünk.

Építs fürdőtavat!

Kerti tavak

A fürdőtó rendkívül különleges kerti létesítmény, amely a kerti tó és a kerti medence egyesítéséből fejlődött ki.

FÜRDŐTÓ van a kertemben…

Kerti tavak

A fürdőtó rendkívül igényes és különleges kerti létesítmény, amely a kerti tó és a kerti medence keveréke. A mai kor igényeinek megfelelő, divatos megoldás.

A mozgó víz

Kerti tavak

A víz teljes bűvöletével élő csoda. Mozog: folyik, buzog, csobban, ugrik és táncol. Az élet szeretete érezhető és átélhető. Az élő víz a lelket lágyan ringatja, szemet gyönyörködtető és hízeleg a füleknek. Teljes felfrissülést nyújt.

Nyári tóápolás

Kerti tavak

A nyár csodás évszak a tó életében. A vízi állatok ilyenkor a legaktívabbak, a tavi virágok virágoznak és a csodás körforgás elvarázsolja a nézelődőt. De a tiszta, egészséges víz sok munka eredménye.

Tavaszi tóápolás

Kerti tavak

A március igen eseménydús hónap a kerti tó életében. Egyrészt sok növény virágozni kezd, másrészt a hőmérséklet növekedésével robbanásszerűen elkezdenek szaporodni az egysejtű algák, zavarossá téve a vizet.

27 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.