arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Kúszónövények

Kúszónövények – Trópusi kúszó csodák

Kúszónövények, Mediterrán növények

Sorozatunk folytatásaként távoli tájakról származó növényekkel ismerkedünk meg, melyek igen népszerűek hazánkban,

Pénztárcabarát sövények

Kertépítés - Kertszépítés, Kúszónövények, Örökzöldek

 Az örökzöld sövények telepítése gyakran nem olcsó mulatság, ráadásul sokak szerint látványuk is igen egyhangú. Szerencsére számos alternatívát tudunk ajánlani!

Golgotavirág- az álcázás mestere

Kúszónövények

A hazánkban is igen népszerűnek mondható golgotavirág egy közel 600 fajt számláló család a tagja. A golgotavirágfélék a világ szubtrópusi és trópusi vidékein őshonosak. Akár 10 m-es magasságra is képes felkúszni a fák törzsén és megfojtja azok lombkoronáját.

Hogyan készül a szép lugas?

Kertépítés - Kertszépítés, Kúszónövények

Nincs is kellemesebb, mint egy nyári délutánt, vagy ne adj isten későre csúszott hétvégi reggelit békében eltölteni saját lugasunk kellemes árnyékában. Azonban, hogy nyárra valóban legyen, ami árnyékol, már most munkához kell látnunk!

Kúszónövények – általános ismertető

Kúszónövények

A legtöbb embernek a borostyán vagy a vadszőlő jut eszébe, pedig ezeket a növényeket a Föld bármely részén megtaláljuk. Sok esetben használják a náluk erősebb növényeket létrának, hogy lombkoronájuk fölé emelkedve több napfényhez jussanak.

28 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.