arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Konyhakert és veteményes

Zöldség és gyümölcs gondozási tippek és BIO megoldások a COMPO-tól

Konyhakert és veteményes

Így nevelj finom és egészséges zöldségeket és bogyós gyümölcsöket!

Magvetés és palántázás kisokos

Konyhakert és veteményes

Ha saját zöldségeket szeretnénk nevelni természetesen nem csak palántákat vásárolhatunk, de a magvetéssel is megpróbálkozhatunk. Sok kezdő kertész számára ez ijesztő feladatnak tűnhet, pedig ha pár fontos szabályt betartunk nagyban növelhetjük a siker esélyét!

Gyümölcsöskert cserépben: Balkon bogyósok

Egynyári és balkonnövények, Konyhakert és veteményes

Nagy örömünkre szolgál, hogy az ízletes, otthon termett gyümölcsök élvezete már nem csak kerttel rendelkezők kiváltsága! Az Oázis legújabb sajátmárkás bogyós gyümölcsei közé kimondottan olyan, maximum 1 méter magasra nővő fajtákat válogattunk, amik egy nagyobbacska balkonládában, vagy akár egy asztali cserépben is jól érzik magukat, mutatósak, és kiválóan teremnek. Ismerjük meg őket!

10 Gyógynövény stressz ellen

Konyhakert és veteményes, Őszi tippek

Vége a nyárnak és ilyenkor dolgozunk, többet rohanunk, és az időjárás is egyre barátságtalanabb is lehet. Nem csoda, ha az ősz sokak számára a legstresszesebb időszak. Szerencsére van természetes segítség!

Hazai értékek – Iván Virág

Egynyári és balkonnövények, Konyhakert és veteményes

Legfrissebb cikksorozatunkban szeretnénk bemutatni az Oázis Kertészet vásárlóinak a magyar kertészeti szakma krémjét – növénytermesztőket, virág-föld- és tápanyaggyártókat, igazi innovátorokat, családi vállalkozásokat.

Kiskertemben termeltem

Gyümölcsös, Konyhakert és veteményes

A saját kertünkben termesztett gyümölcsök nem csak finomak, de egészségünkre is kedvezően hatnak.

Oltott zöldségek: Kérdezz-felelek!

Konyhakert és veteményes

Az oltott zöldségekről még talán kevesen hallottak. Pedig ha rendszeresen eszünk zöldséget, szinte biztos, hogy ettünk már olyan paradicsomot, uborkát, padlizsánt vagy paprikát, ami oltott növényekről származik, hiszen a profi termelők nagy része ilyen oltott növényeket termeszt.

Konyhakerti zöldségbarátok

Konyhakert és veteményes

A vegyeskert azt jelenti, hogy ugyanazon a területen egyidejűleg több különböző növényfajt termesztünk egyszerre. De miért társítsuk a növényeket, létesítsünk vegyeskertet?

Ezerarcú Citrusok

Gyümölcsös, Konyhakert és veteményes

A citromot, narancsot, mandarint mindenki ismeri. Sokaknak még a grapefruit, pomelo, klementin vagy lime is ismerős. Azonban itt még nem ér véget a citrusfélék széles választéka.

Ültetési tippek a tavaszra

Gyümölcsös, Kertépítés - Kertszépítés, Konyhakert és veteményes, Tavaszi tippek

Ahogy melegedik az idő tavasszal, úgy érkezik egyre több kérdés kollégáink irányába, mit, hogyan, mikor érdemes ültetni. Ezek a leggyakoribb válaszok.

28 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.