arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Kertépítés – Kertszépítés

Építsen teraszt vagy télikertet – akár 50% támogatással

Kertépítés - Kertszépítés

A gyermeket nevelő családok otthon-felújítási támogatásáról szóló Kormányrendelet szerint támogatással végezhetőek el a kert építéséhez, kerti építményekhez tartozó munkák: a terasz mellett a térburkolat, illetve külső lépcső készítése, cseréje és ilyen a télikert kialakítása is.

Tervezd meg a tökéletes kültéri nappalit!

Kertépítés - Kertszépítés

A kültéri nappali nagyszerű módja annak, hogy kiterjeszd otthonod. Megnyugtató légkört teremt a pihenésre, feltöltődésre úgy, hogy ötvözi a lakótér kényelmét a kert által biztosított természettel. Sajátos tulajdonsága, hogy egy kanapén ülve egyszerre érezhetjük a virágok illatát, a tikkasztó melegben a szellőt vagy éppen a madárcsicsergést. De hogy fogjunk hozzá a megalkotáshoz?

A méhbarát kert

Évelők, Kertépítés - Kertszépítés, Otthoni praktikák

Sajnos egyre többet hallhatunk a világszerte pusztuló méhek miatti aggodalmakról. Szerencsre azonban mi sem vagyunk tehetetlenek. Kertünket néhány ügyes, és nem mellesleg szép, látványos trükkel igazi méh- és lepkeparadicsommá változtathatjuk.

Térkövek a kertben

Kertépítés - Kertszépítés

Szilárd burkolatokra és járdára minden kertben szükség van. És ha ez így van, miért tekintenénk rá szükséges rosszként, ha a jól megválasztott burkolat akár a kert dísze is lehet?

Lombos különlegességek

Kertépítés - Kertszépítés

Manapság az örökzöld díszfák és sövények előtérbe kerülésével egyre kevesebb szó esik a lombos fákról. Pedig a mi éghajlatunkon számos kevésbé ismert fajta is remekül megél.

Legyél te is madaras!

Kertépítés - Kertszépítés, Madárbarát kert, Őszi tippek, Otthoni praktikák

Egyre többen ismerik fel, milyen fontos szerepe van a téli madáretetésnek. Azonban nem csak etetők, odúk kihelyezésével, és az állandó táplálékkihelyezéssel segíthetünk a szárnyasoknak, több mindent is újra kell gondolnunk.

Kertészkedéssel a hosszú életért

Kertépítés - Kertszépítés, Otthoni praktikák

Egyre több kutatás igazolja, hogy a kertészkedés nem csak remek hobbi, de akár egészségünk megőrzésében is segíthet, sőt egyes esetekben nem csak megelőzésre alkalmas, de remek orvosságként is szolgálhat. Az Oázis Magazin olvasóinak persze talán nem újdonság…

Ezer színű indián nyár

Kertépítés - Kertszépítés, Őszi tippek

Sok lombhullató növény az őszi levélszíneződéskor nyeri el legteljesebb szépségét. Bemutatunk pár gyönyörű fajtát.

Japánkertek – A felkelő nap kertjei

Kertépítés - Kertszépítés

Számos keleti hatás, köztük elsősorban a japán kertekre jellemző megoldás befolyásolja a hazai kertek hangulatát is. De milyen egy igazi japán kert? Igyekszünk választ adni a leggyakoribb kérdésekre. 

Oázis Prémium növényvédő zsákok

Kertépítés - Kertszépítés

Érzékenyebb növényeink a hideg hónapokban védelemre szorulnak. Gondoskodjunk lombjuk takarásáról hő- és fagyvédő geotextíliákkal. A jövő tavasszal biztosan meghálálják a törődést! 

27 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.