arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Kertépítés – Kertszépítés

Kertészkedéssel a hosszú életért

Kertépítés - Kertszépítés, Otthoni praktikák

Egyre több kutatás igazolja, hogy a kertészkedés nem csak remek hobbi, de akár egészségünk megőrzésében is segíthet, sőt egyes esetekben nem csak megelőzésre alkalmas, de remek orvosságként is szolgálhat. Az Oázis Magazin olvasóinak persze talán nem újdonság…

Ezer színű indián nyár

Kertépítés - Kertszépítés, Őszi tippek

Sok lombhullató növény az őszi levélszíneződéskor nyeri el legteljesebb szépségét. Bemutatunk pár gyönyörű fajtát.

Japánkertek – A felkelő nap kertjei

Kertépítés - Kertszépítés

Számos keleti hatás, köztük elsősorban a japán kertekre jellemző megoldás befolyásolja a hazai kertek hangulatát is. De milyen egy igazi japán kert? Igyekszünk választ adni a leggyakoribb kérdésekre. 

Oázis Prémium növényvédő zsákok

Kertépítés - Kertszépítés

Érzékenyebb növényeink a hideg hónapokban védelemre szorulnak. Gondoskodjunk lombjuk takarásáról hő- és fagyvédő geotextíliákkal. A jövő tavasszal biztosan meghálálják a törődést! 

Csepegtető öntözőrendszerek – Takarékos és kényelmes megoldás!

Gyepkezelés, Kertépítés - Kertszépítés, Otthoni praktikák

Az állítható fejekkel a hagyományos öntözési módszerekhez képest akár 70%-al több vizet takaríthatunk meg.

Kaktuszkert a szabadban

Kertépítés - Kertszépítés, Szobanövények

A mexikói préri puszták hangulatát csempészhetjük kertünkbe télálló kaktuszok és pozsgások segítségével.

Top 10 trükk vakond ellen

Gyepkezelés, Kertépítés - Kertszépítés

A Kisvakond sokunk kedvenc meséje volt, legtöbbünk mégsem örül, ha a saját kertünkben találkozunk vele… Nézzük, hogyan szabadulhatunk meg tőlük, akár végleg!

Kertjeink kék kincsei

Évelők, Kertépítés - Kertszépítés

Lehet, hogy személyes vonzalmam az oka vagy a csodás nyári idő, de szeretném most górcső alá venni a kéket, kék virágú kerti kincseinket és azok felhasználási lehetőségeit.

Kertünk strapabíró őrzői

Kertépítés - Kertszépítés

Rendszeresen felmerülő igény, hogy nagyobb kertek, vidéki telkek elhagyatottabb határaira, strapabíró, akár az öntözés teljes hiányát is toleráló sövényeket ajánljunk. Ezeknek nem csak zárt falat kell tudniuk képezni, de hívatlan vendéget sem engedhetik át, és a legjobb, ha teljesen takarnak is. Nem könnyű hát ennyi igény együttes kielégítése, de próbát teszünk rá. 

Terasz trendek – Zöldellő dísznövények

Kertépítés - Kertszépítés

Itt a tavasz, jön a jó idő, a vendéglátóhelyek már azon törik a fejüket, idén mivel dobják fel teraszuk hangulatát. A növényekre jó ránézni, csökkentik a stresszt, és lágyabbá tehetik teraszunk atmoszféráját, így a vendég hamarabb otthon érezheti magát. Az Oázis Kertészet segít, hogy könnyebben eligazodjunk a növények világában. 

24 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.