Négy különböző tódizájn egy dobozban! Bármelyik méretű Lotus Boxot vásárolod meg, 4 különböző tódizájnt tudsz megépíteni. Valósítsd meg a stílusod!

 

Nem igényel szaktudást! Még soha nem építettél tavat? NEM GOND! Grafikai útmutató, hogyan-csináld videók, telefonos applikáció és szöveges utasítások teszik egyszerűvé a dolgodat!

Egyszerű telepítés! Minden fontos dolog egy dobozban! Tovább csinosítanád? Tippeket adunk, hogy a továbbiakban mit érdemes hozzá megvásárolni.

  1. Találd meg a tavad helyét! Keresd meg a tökéletes helyet a tavadnak és válaszd ki a kedvenc formádat a Lotus Box applikációval. Nem kell a véletlenre bíznod a sikert!
  2. Tervezz egyszerűen! Rajzold fel a tó méreteit és formáját a dobozban lévő eszközök segítségével. Bonyolult tervezés helyett egyszerű és nagyszerű kezdés!
  3. Gyűrd fel az ingujjad és csapj bele! Miután megvagy a tervezéssel, kövesd az útmutatót és ásd ki a tavad. Ezután jöhet a geotextília és a tófólia telepítése és már jöhet is a víz!
  4. Élvezd a saját kerti tavadat! Itt az ideje az apró részleteknek: alakítsd a tavat és a környezetét úgy, hogy a Te stílusodat tükrözze. Végül, csinálj pár hideg limonádét és hívd át a barátaid egy jó kis chillezésre a tóparton!

Örömforrás a Kertben!

Lotus Box – a tóépítő benned van!