arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Karácsony

DIY ünnepi dekorációs ötletek mikulásvirággal – 2

Karácsony, Szobanövények

A mikulásvirág az advent sztárja. Az ünnepi időszakban nagyobb kedvvel állunk neki kézműveskedni és díszíteni, ezekben a tevékenységekben pedig nagyszerű partner a mikulásvirág.

DIY ünnepi dekorációs ötletek mikulásvirággal – 1

Karácsony

A mikulásvirág az advent sztárja. Az ünnepi időszakban nagyobb kedvvel állunk neki kézműveskedni és díszíteni, ezekben a tevékenységekben pedig nagyszerű partner a mikulásvirág.

Hogyan tartsd életben a mikulásvirágodat (jövő év) mikulásig?

Karácsony, Szobanövények

Néhány egyszerű tanácsot megfogadva hónapokon át tündökölhetnek növényeink

Lenyűgöző fényjáték Twinkly okos füzérekkel

Karácsony

A Twinkly egy forradalmian új LED fényfüzér, amely a legfejlettebb technológiát hozza el az otthoni dekorációid számára.

Adventi koszorú készítés – Lépésről lépésre

Karácsony

Legyen szó a leghagyományosabb adventi koszorúról vagy extravagáns asztal- és ajtódíszekről, mindet akkor fogjuk igazán magunkénak érezni, ha saját kézzel készítjük el őket. Persze a gyerekek is segíthetnek, megmutatjuk, hogyan!

Visszaszámlálás kreatívan – Adventi naptár ötletek

Karácsony

Felejtsük el a szupermarketekben készen kapható adventi naptárakat. Ezekben meglepetés (édesség) is alig van, és többnyire küllemük sem túl izgalmas. Sokkal jobban járunk, ha mi magunk készítjük el a család adventi naptárát. Ha ügyesek vagyunk a gyerekeknek sem fognak hiányozni a szuperhősök és hercegnők.

Fenyőgondozás ünnepekkor

Karácsony, Örökzöldek

Adunk pár tippet, hogy ha valaki idén élő, cserepes fenyőt díszítene fel karácsonykor, biztosan sikerélménye legyen.

Virágajándék mindenkinek

Karácsony

Az ünnepek előtt mindig gondba kerülünk, hogy mivel lepjük meg szeretteinket. Döntsünk az élő ajándék mellett! Egy díszcsomagolt, elegáns kaspóba ültetett szobanövénnyel biztos a siker, sőt ha jól választunk ajándékunk hosszú hónapokon át is örömet szerezhet.

Fenyőválasztás okosan

Karácsony

Mik a fő különbségek a legnépszerűbb vágott fenyőfajták között? Felsoroljuk minden előnyüket és hátrányukat is, hogy kiderüljön, melyik az okos döntés?

Csomagoljunk természetesen!

Karácsony

Az ajándékok díszcsomagolása legalább olyan izgalmas, mint a kibontásuk. Manapság a környezetvédelem mellett a személyre szabottság, különlegesség is egyre fontosabb. Természetes díszek és újrahasznosított anyagok, praktikák használatát nézzük át.

28 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.