arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Karácsony

Virágajándék mindenkinek

Karácsony

Az ünnepek előtt mindig gondba kerülünk, hogy mivel lepjük meg szeretteinket. Döntsünk az élő ajándék mellett! Egy díszcsomagolt, elegáns kaspóba ültetett szobanövénnyel biztos a siker, sőt ha jól választunk ajándékunk hosszú hónapokon át is örömet szerezhet.

Fenyőválasztás okosan

Karácsony

Mik a fő különbségek a legnépszerűbb vágott fenyőfajták között? Felsoroljuk minden előnyüket és hátrányukat is, hogy kiderüljön, melyik az okos döntés?

Csomagoljunk természetesen!

Karácsony

Az ajándékok díszcsomagolása legalább olyan izgalmas, mint a kibontásuk. Manapság a környezetvédelem mellett a személyre szabottság, különlegesség is egyre fontosabb. Természetes díszek és újrahasznosított anyagok, praktikák használatát nézzük át.

A mikulás nem meztelen

Karácsony, Szobanövények

Sőt, ma már rengeteg ruhája van! Mikulásvirágból már rózsaszín, fehér, zöld, narancs, krémszínű fajtákon kívül foltos, márványozott és pettyes „virágokkal” is találkozhatunk.

Karácsonyfát a kertbe!

Karácsony

Közelednek az ünnepek és ahogy fogynak a napok mi is egyre türelmetlenebbül vágyunk a karácsonyi hangulatra! Ha nem bírnánk december végéig karácsonyfadíszítés nélkül, a kertben már sokkal hamarabb is állíthatunk fát!

Élő ajándék gyerekeknek

Karácsony, Szobanövények

A téli hónapokban is örömöt szerezhetünk a gyerekeknek egy-két jól bevált növénnyel. Ezek karácsonyi ajándéknak sem utolsók, ráadásul környezettudatosságra is sikeresen nevelhetünk velük!

Kis lakások karácsonya

Karácsony

Helyhiány miatt lemondanál az ünnepi hangulat öröméről? Ne tedd! Nem kell feltétlenül méteres fenyőfát állítani ahhoz, hogy díszes legyen a karácsony. A legkisebb bérlakásokban és szinglilakokban is van mód emelkedett hangulatban ünnepelni.

Fenyőfavásárlás kényelmesen

Karácsony

Az Oázisban karácsonykor is élmény a vásárlás! Kollégánk segít a fát kiválasztani, megfaragni, csomagolni, hogy vásárlóinknak már csak díszíteni kelljen…

A békés karácsony a jó talppal kezdődik!

Karácsony

A legbékésebb ünnepi készülődést is képes megkeseríteni az a pillanat, amikor a valakinek egyszer csak elő kell vennie a régi karácsonyfatalpat és bele kell faragnia a fát. Mint tudjuk ez nem mindig egyszerű feladat.

Honnan jön a karácsonyfa?

Karácsony

Magyarországon évente közel 2 millió karácsonyfát állítanak. Ezek nagy része természetesen otthonokba kerül, de közterületen, cégeknél, iskoláknál és egyéb intézményeknél is találkozhatunk velük. De honnan jön ez a rengeteg fenyőfa?

24 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.