Ezek is érdekelhetnek

Fenyőfavásárlás kényelmesen

Karácsonyfát a kertbe!

A Twinkly zseniálisan kapcsol össze több száz fényes, változtatható színű RGB LED-et, egy Wi-Fi/Bluetooth vezérlővel és a legmodernebb okostelefon-alkalmazást, hogy egyszerűen és gyorsan lenyűgöző fényes, világító animációkat hozhassunk létre.

A telepítés rendkívül egyszerű. A Twinkly füzért bárhogyan elhelyezhetjük, az alkalmazás ezt követően beazonosítja minden LED helyét, és ennek megfelelően, automatikusan programozza az animációkat.

Rendeld meg a Webshopon!

A Twinkly lenyűgöző effektek széles választékát kínálja, amelyek készen állnak a lejátszásra, de az egyedi ötleteinknek és az animációk testreszabásának sincs semmi gátja. Az alkalmazás ráadásul teljes hozzáférést biztosít az online galériához, ahonnan a rendszeresen frissülő legújabb animációk mindig letölthetők.

Rendeld meg a Webshopon!

És ez még nem minden! A Twinkly eszközök szinkronizálhatók egymással. Akár 4000 LED-et vagy 10 eszközt is összehangolhatunk (jó Wi-Fi lefedettséggel) a lenyűgöző látványvilág megalkotásához.

A Twinkly a Google Asszisztens és az Amazon Alexa segítségével teljes okos otthon integrációt is lehetővé tesz. Az IP44 szabványnak hála kültéren és beltéren egyaránt használható.

 

Rendeld meg a Webshopon!
Rendeld meg a Webshopon!
Rendeld meg a Webshopon!