Ezek is érdekelhetnek

A békés karácsony a jó talppal kezdődik!

A karácsony történelme: mesék, babonák, érdekességek

Kiválasztás

Legelőször azt kell eldöntetnünk melyik fajtát válasszuk. Ha ez megvan, jöhet a méret. A maximum a lakás belmagassága (vagy inkább valamivel kevesebb), a minimum pedig a legkisebb gyermek magassága. Az Oázisos kollégák e két információ alapján bemutatják a szóba jöhető fákat és segítenek válogatni. A döntés most már ízlés dolga. Van aki a szimmetriára, van aki a keszekuszaságra esküszik, sőt vannak akik egészen szürrealista fákat választanak. Természetesen munkatársuk mindehhez kellő szakértelemmel és fizikai erővel asszisztál.

Faragás

Ha megvan a fa, jöhet a faragás. Az idősebbek már tudják: egy karácsony – egy konyhakés, rosszabb esetben pedig a bejglit is bekötött kézzel kell enni! Ezt megakadályozandó vállalunk  fa faragást, sőt, ha vásárolsz fenyőtalpat, vagy magaddal hozod a régit, bele is illesztjük a fát.
Mindezt igen komoly felszereléssel, profi fenyőfa faragó géppel végezzük. Ez olyan, mint egy nagy ceruzahegyező. Szépen lehántja a fáról a puha kérget és szabályos henger-alakúra faragja a törzset, így az eredmény hibátlan lesz. Egyesek szerint a látvány is megér 250 Ft-ot, de a megspórolt munka mindenképp

Aqua-fix 220 karácsonyfa talp
0 Ft

Csomagolás

Elmúltak már azok az idők, amikor a sáros földön vagy ölbevéve kell a fát madzaggal gúzsba kötni. Az Oázisban csomagoló-gépet használunk! Működési elve a hurkatöltőhöz hasonlít: a fát aljával előre egy tölcséren kell áthúzni és a tölcsérből kiérve, egy erős műanyagháló fogja össze a fát. Bár a látvány ijesztő lehet, a fa így biztosan nem sérül meg. Arról nem is beszélve, hogy csomagunk így sokkal kisebb, könnyebben szállítható és nem szúr. Otthon csak le kell tépni róla a hálót és várni egy kicsit, míg szépen kihajlanak az ágak maguktól. Ezt ne siettessük, a fa ilyenkor a legsérülékenyebb!

Aqua-fix 200 karácsonyfa talp
0 Ft

Kiegészítők

Amíg kollégáink a fentiekkel végeznek vásárlóink már a kényelmes melegben nézelődhetnek! Az Oázisokban nem csak fát, hanem hozzá való talpakat is kapni. Lehet választani fém, fa és műanyag talpak közül. Van még vízzel töltős, kovácsolt vas és szétszerelhető is. A legprofibb kétség kívül a fát egy lábmozdulattal magába szorító „racsnis csodatalp”.

A karácsonyi dekoráció kínálatunk szintén rendkívül gazdag: tartós és gazdaságos LED-es fényfüzérek, klasszikus gömbök és milliónyi egyéb izgalmas dísz és kiegészítő közül válogathatunk.