arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Szobanövények

A mikulás nem meztelen

Karácsony, Szobanövények

Sőt, ma már rengeteg ruhája van! Mikulásvirágból már rózsaszín, fehér, zöld, narancs, krémszínű fajtákon kívül foltos, márványozott és pettyes „virágokkal” is találkozhatunk.

3+1 érdekes dolog az orchideákról!

Orchideák, Szobanövények

Az orchideák igen titokzatosak, még mindig vannak olyan érdekességek, amelyekről eddig talán nem is hallottunk…

Élő ajándék gyerekeknek

Karácsony, Szobanövények

A téli hónapokban is örömöt szerezhetünk a gyerekeknek egy-két jól bevált növénnyel. Ezek karácsonyi ajándéknak sem utolsók, ráadásul környezettudatosságra is sikeresen nevelhetünk velük!

Kedvcsináló bonsai-tartáshoz

Szobanövények

A bonsai-tartás egy életforma, kapocs ember és természet között. A kis fa nevelgetésének hagyománya először Japánban, majd az egész világon elterjedt.

Szobanövények a szabadban

Szobanövények

Ahogy beköszönt a jó idő, egyre többen viszik ki vakációzni szobanövényeiket a teraszra vagy a kertbe. Ezzel általában jót is teszünk, de van pár fontos szabály, amit nem árt betartani.

Top 10 nagyméretű növény

Szobanövények

A ranglista készítésekor nem csak az Oázisokban eladott mennyiséget, hanem a növények értékét is figyelembe vettük, és a kettő szorzatából kaptuk meg a TOP 10-et.

Top 10 szobanövény

Szobanövények

Összeállításunkban a legnépszerűbb, egész évben kapható szobanövényeket mutatjuk be. A ranglista készítésekor nem csak az Oázisokban eladott mennyiséget, hanem a növények értékét is figyelembe vettük, és a kettő szorzatából kaptuk meg a TOP 10-et.

A 6 legfontosabb teendő nyaralás előtt

Kertépítés - Kertszépítés, Szobanövények

Mielőtt hosszabb időre elutaznánk, gondoskodjunk kerti és szobai növényeinkről!

Orchideák: Cambria

Orchideák, Szobanövények

Aki már elkezdett az orchideák családjával barátkozni, semmiképpen nem hagyhatja figyelmen kívül a különböző színben és méretben pompázó Cambriákat.

Orchideák: Miltonia

Orchideák, Szobanövények

Ha már elkezdtünk az orchideák táborával barátkozni, semmiképpen se hagyjuk figyelmen kívül a Miltoniákat. Magyarul árvácska orchideának is becézik, mivel hatalmas szirmaik nagyon hasonlítanak a sokak által kedvelt kétnyári növényhez, az árvácskához.

24 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.