arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4

Gyepkezelés

Miért fontos az őszi gyepápolás?

Gyepkezelés, Őszi tippek

A gyep megfelelő őszi gondozása alapozza meg a jövő évi szép pázsitot. Ha ezt elmulasztjuk, a következő tavasszal foltos, kikopott, kártevőkkel és betegségekkel teli pázsitunk lesz, ami nem képes szépen és gyorsan növekedni.

Gyepszőnyeg vagy fűmag?

Gyepkezelés

A gyepszőnyeg bár drágább mint a vetett fű, számos előnye van: gyorsaság, kényelem, minőség.

Hogyan vessünk fűmagot?

Gyepkezelés

A vetett fű rendkívül olcsó és praktikus megoldás, különösen, ha nagy területet kell befüvesítenünk. Segítünk, hogy könnyen sikerüljön.

Gyepkezelés: a megfelelő fűmag kiválasztása

Gyepkezelés

A legtöbb díszkert nagy részét gyep, pázsit borítja, emiatt kiemelt figyelmet kell fordítanunk az ápolására. Ha ez a rész elhanyagolt, azt nehezen tudja bármilyen virágágyás, vagy látványos díszfa ellensúlyozni. A szép pázsit megalkotása a megfelelő fűmag kiválasztásával kezdődik.

Csepegtető öntözőrendszerek – Takarékos és kényelmes megoldás!

Gyepkezelés, Kertépítés - Kertszépítés, Otthoni praktikák

Az állítható fejekkel a hagyományos öntözési módszerekhez képest akár 70%-al több vizet takaríthatunk meg.

Top 10 trükk vakond ellen

Gyepkezelés, Kertépítés - Kertszépítés

A Kisvakond sokunk kedvenc meséje volt, legtöbbünk mégsem örül, ha a saját kertünkben találkozunk vele… Nézzük, hogyan szabadulhatunk meg tőlük, akár végleg!

A nyári öntözés tízparancsolata

Gyepkezelés, Kertépítés - Kertszépítés, Otthoni praktikák

Egy rövid cikkben foglaljuk össze a nyári öntözés 10 legfontosabb alapszabályát!

Vizet, vizet, vizet!

Gyepkezelés, Kertépítés - Kertszépítés, Otthoni praktikák

Sose feledkezzünk meg szomjas növényeink megfelelő vízellátásáról a nyári kánikulában! Hogyan érdemes öntöznünk, és mit vegyünk figyelembe?

Gyepkezelés nyáron

Gyepkezelés, Kertépítés - Kertszépítés

A gyep általában a legnagyobb kiterjedésű területe a kertnek. Fontos szerepe van a por megkötésében, a levegő hűtésében, és helyet nyújt a játékhoz. De csak akkor marad zöld és egészséges, ha odafigyelünk a gondozására

28 áruházban várunk szeretettel!

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Kérdésed van?Az Oázis válaszol

Tedd fel növényápolással vagy áruházainkkal kapcsolatos kérdésed! 48 órán belül válaszolunk.