Anyák napján hagyományosan hosszú évek óta virággal köszöntjük fel az édesanyákat, nagymamákat. Nem véletlenül a tavasz leggyönyörűbb, legvirágzóbb napjaira esik ez az ünnep: május első vasárnapján mindig együtt a család. Ráadásul ilyenkor a virág választék is hatalmas!

Anyák napja idén május 5-re esik!

Sokan adnak ilyenkor egy doboz bonbont, vagy egy szél vágott virágot. Előbbi bár finom, éppen ezért nem túltartós ajándék, ahogy a vágott virág sem.

Ezzel szemben az élő virágajándék hosszú hetekig, vagy akár egész nyáron fog mosolyt csalni édesanyánk arcára!

Anyák napján a legnépszerűbb virágzó ajándékok a muskátlik, egynyári virágok és balkonnövények, amik ilyenkor már szép fejlettek, így ajándékként is igen látványosak, nagyvonalúak.

Természetesen az egyéb kerti virágzó növények is népszerűek. Gyönyörűek a hortenziák, rózsák, margaréták és levendulák is. Ilyenkor a legszebbek a virágba borul azáleák és rododendronok is.

Sok mediterrán virágzó cserje is érkezik ilyenkor a kertészetbe: mesés szépségű tölcsérjázminok, tömött murvafürtök és egész nyáron virágzó leanderek közül is válogathatunk.

És természetesen egy szép szobanövény is gyönyörű ajándék: a klasszikusnak számító orchideák, guzmániák, vitorla- és flamingóvirágok mindig sikert aratnak, de újdonság is mindig bőven akad.

Az Oázisban már az anyák napját megelőző héten, különleges széles virágzó szoba-, balkon-, és kerti növény választékkal készülünk.

Minden virágot még szebbé varázsolhatunk, ha szép színes, elegáns vagy vidám kaspóba ültetjük, így a lakás igazi dísze lehet. Az Oázisban számtalan kerámia vagy műanyag kaspó, különleges üveg virágtartó, tavaszias fonott kosár közül válogathatunk, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

Sőt, kérésre a kiválasztott növényeket szakképzett kollégáink minden igényt kielégítve díszcsomagolják is!