Árvácska már 299 Ft-tól

(akciós 6 db-os pakkban: 1794 Ft)

Árvácska 7×7 cm-es kockacserépben: 299 Ft

*10 db vásárlása esetén. Eredeti ára: 319 Ft

Árvácska 9 cm-es cserépben: 399 Ft

*10 db vásárlása esetén. Eredeti ára: 455 Ft

Nagy kedvenc a kisvirágú és nagyvirágú változatban is kapható árvácska. A hideget a kisvirágú bírja jobban, a mélyebb hó nyomása alatt is megél. Késő őszig virágzik, kora tavasszal újra kihajt, hogy mosolyt csaljon az arcunkra.

Díszkáposzta már 995 Ft-tól

(9 cm-es cserépben)

A díszkáposztát szerencsére egyre több közterületen is láthatjuk. Nem meglepő, hiszen kevés gondozást igényel, a havat is bírja, enyhébb teleken az egynyáriak érkezéséig is díszít. Lila és fehér, sima és fordos változataival nagyobb ágyásokban akár sormintát is alkothatunk, de egy balkonládában is remekül mutat!.

 Díszpaprika már 1395 Ft-tól

(Capsicum annuum)

Igazi „őszi lecsószezonban” lehet részünk, ha ügyesen használjuk a díszpaprikákat és paradicsomokat. Előbbiek már nem csak számtalan formában hozzák dísztermésüket, de egy növényen is tucatnyi színben jelennek meg azok, igazán örömteli látványt nyújtva.

Díszparadicsom már 1395 Ft-tól

(Solanum pseudocapsicum)

Hasonlóan változatosak a díszparadicsomok is. Nem csak a termések különböző méretűek és színűek, de tarka-levelű változatok is kaphatók!

Veronikacserje már 995 Ft-tól

(Hebe)

A veronikacserjék (Hebe) legtöbbje bár, rosszul bírja a kemény teleket, védettebb helyeken cserépben is szépen áttelel. Érdemes kísérletezni vele mert liláskékes virágokkal és számtalan formában és színben díszítő leveleivel, kü-lönlegesen sűrű, tömött lombjával hálálja meg ezt.

Nagyvirágú tárnicslonc már 1995 Ft-tól

(Abelia x Grandiflora)

Önmagában is helyes fehéres rózsaszínes virágokat hoz nyár végétől októberig a Nagyvirágú Tárnicslonc (Abelia x grandiflora), ám még látványosabb őszi színekben tündöklő lombozata. Ez az alacsony cserje virágzó ágyá-sok és balkonládák változatosabbá tételére tökéletes!

Kúszó fajdbogyó már 1395 Ft-tól

(Gaultheria procumbens)

Szintén piros bogyóival díszít a kúszó fajdbogyó, amelynek pirosas termései egész télen a növényen maradnak, így akár karácsonyi dekoráció, összeültetés is válhat belőle. De addig is az erikákkal és csarabokkal remekül mutat.

Vidám tárnicsok 795 Ft-tól

(19 cm-es cserépben)

 

.

.

.

.

.

Őszirózsák már 995 Ft-tól

(11 cm-es cserépben)

Különleges “Mystery Lady” őszirózsák 1395 Ft-tól

(10,5-13 cm-es cserépben)

Az árak csak a készletek erejéig érvényesek. Egyes szezonnövényekből az időjárás függvényében átmeneti hiány alakulhat ki.
Az egyes áruházak szín- és méretválasztéka eltérhet egymástól. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk.
Az ajánlat szeptember 15-től november 15-ig érvényes.