arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4
Parkosítás

Parkosítás

Vállalati szolgáltatásaink
Professzionális kerttervezés- és építés, automata öntözőberendezések telepítése.
Professzionális kerttervezés- és építés, automata öntözőberendezések telepítése.

Elérhető az alábbi áruházainkban:

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Parkosítás

A kert, azon túl, hogy vizuális élményt nyújt és javítja a levegőt, közösségek fontos élettere. Egy ilyen szép környezetben eltöltött pár perc alatt csökken a stressz szintünk, javul a közérzetünk, felfrissülünk. Kollégáink olyan kertet terveznek és építenek Önnek, amilyenre szüksége van, legyen az irodaház belső oázisa vagy közpark. Fenntartásán sem kell gondolkoznia, bízzon meg minket, és ki karbantartjuk.

Öntözőberendezés

A legszebben megépített kert sem fog sokáig szépen tündökölni, ha a növények vízszükségletét nem elégítjük ki. A kert szépségét egy láthatatlan, föld alatt húzódó, szakszerű, víztakarékos és kényelmes automata öntözőrendszer vigyázza, melynek kiépítésére akár utólag is van lehetőség.

Munkatársunk szakszerüen megtervezi, kiépíti, és beüzemeli az Ön kertjének ideális öntözőberendezését, melynek kiépítésére akár utólag (a kert elkészülte után) is van lehetőség.

Cégünk beltéri növénydekorációk tervezését, berendezését és karbantartását, ápolását is vállalja. 

  • Személyre szabott tanácsadás, értékesítés
  • Parkosítás
  • Dísznövényápolás

Varga Zoltán
Vállalati értékesítő
Telefon: +36 20 241 3297
E-mail:  varga.zoltan@oazis.hu

További vállalati szolgáltatásaink