arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4
Dísznövény bérlés

Dísznövény bérlés

Vállalati szolgáltatásaink
Hosszú távra szóló bérleti és lízing konstrukcióink.
Hosszú távra szóló bérleti és lízing konstrukcióink.

Elérhető az alábbi áruházainkban:

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Pénztárcakímélő megoldás

Nem azonos a Dísznövény kölcsönzéssel, mivel ez esetben a növények és a virágtartók hosszú távú (minimum egy éves) bérletéről van szó. Ezt a szolgáltatásunkat azon intézményeknek, cégeknek, kulturális és szállodai vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek nem kívánnak a növényekbe “invesztálni”, inkább az anyagilag kímélőbb bérlést választanák. A bérleti szerződés feltétele az ápolási szerződés vagy az “Ápold magad” szolgáltatás igénylése. Azaz dísznövényeket csak olyan helyre áll módunkban bérbe adni, ahol cégünk ápolja őket. Ez a konstrukció teljes körű cseregaranciát biztosít.

Viráglízing

Különösen nagy értékű beszerzéseknél lízinghez hasonló fizetési megoldást kínálunk ügyfeleinknek. Ahogyan a hosszú távú bérlésnél, ennél a szolgáltatásnál is az eredeti ár töredéke lesz a növények havidíja, ám a szerződés teljes összegének kifizetése után a növénypark a vásárló tulajdonába kerül.

Cégünk beltéri növénydekorációk tervezését, berendezését és karbantartását, ápolását is vállalja. 

  • Személyre szabott tanácsadás, értékesítés
  • Parkosítás
  • Dísznövényápolás

Varga Zoltán
Vállalati értékesítő
Telefon: +36 20 241 3297
E-mail:  varga.zoltan@oazis.hu

További vállalati szolgáltatásaink