arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4
Viszonteladói kedvezmény

Viszonteladói kedvezmény

Vállalati szolgáltatásaink
Az Oázis Kertészet szakmai partnereinek kedvezményes vásárlást biztosít a kiskereskedelmi üzleteiben. A kedvezmény igénybevételéhez egy Viszonteladói Kártyát kell igényelni,...
Az Oázis Kertészet szakmai partnereinek kedvezményes vásárlást biztosít a kiskereskedelmi üzleteiben. A kedvezmény igénybevételéhez egy Viszonteladói Kártyát kell igényelni,...

Elérhető az alábbi áruházainkban:

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Az Oázis Kertészet szakmai partnereinek kedvezményes vásárlást biztosít a kiskereskedelmi üzleteiben. A kedvezmény igénybevételéhez egy Viszonteladói Kártyát kell igényelni, mely 20 % kedvezményt biztosít az alább részletezett feltételek szerint.

Viszonteladói Kártyát igényelhetnek azok magyarországi székhellyel rendelkező a vállalkozások, egyéni vállalkozók, akiknek a Cégkivonatában meghatározott főtevékenységi köre az alábbiak közül valamelyik:

4776’08 – Dísznövény, vetőmag, műtrágya, hobbiállat-eledel kiskereskedelme
4622’08 – Dísznövény nagykereskedelme
0119’08 – Egyéb évelő növény termesztése
0119’08 – Egyéb, nem évelő növény termesztése
0210’08 – Erdészeti, egyéb erdőgazdálkodási tevékenység
0601’08 – Növénytermesztési szolgáltatás
8110’08 – Építményüzemeltetés
8122’08 – Egyéb épület, ipari takarítás
8130’08 – Zöldterület kezelés

A viszonteladói kártyák csak addig érvényesek, amíg az elmúlt 365 napban történik velük vásárlás. Az elmúlt egy évben nem használt kártyák passzív állapotba kerülnek, azaz nem jogosultak kedvezmény igénybevételére.
Az Oázis Kertészet ezen túl is fenntartja a jogot a viszonteladó kártyák jogszerűségének rendszeres vizsgálatára. Amennyiben az adott kártyatulajdonosról megállapítható, hogy nem végez valódi, aktív viszonteladói tevékenységet, úgy a kártyát inaktiváljuk.

Viszonteladói Kártya igénylésének menete az Oázis Kertészetben

A kártya igényléséhet kérjük küldje el a fenti tevékenységi körök legalább egyikét igazoló cégkivonatot a viszontelado@oazis.hu email címre. Amennyiben a kártya postai kézbesítését nem a cégkivonatban szereplő székhely címére kéri, az emailben kérjük adja meg a postázási címet!
Egy viszonteladó 1 db kártyát igényelhet.

Az elkészült kártyát 30 napon belül postázzuk.

A Viszonteladói Kártya jelenléte és bemutatása – a fizetés megkezdése előtt – a pénztárnál feltétlenül szükséges, mivel munkatársunk a kedvezményt, csak a kártyán lévő vonalkód leolvasásával tudja megadni. A kártya lefotózott képének, fénymásolatának, stb. bemutatása nem elégséges!

A 20%-os viszonteladói kedvezmény a kiskereskedelmi üzletekben érvényes, az adott üzletben lévő kiskereskedelmi árakból. A kedvezmény nem halmozható további kedvezménnyel, úgymint: egyes termékek akciós ára, meghirdetett akciós kedvezmények, áruházi egyedi akció, kuponos kedvezmény, leértékelés.

A viszonteladói kedvezménnyel együtt nem lehetséges részt venni az Oázis Hűségprogramjában, azaz a viszonteladói kártyával – vagy ezzel párhuzamosan – nem lehet hűségpontot gyűjteni/beváltani.

A viszonteladói kedvezmény nem érvényes Vásárlási Utalványra.

A viszonteladói kedvezmény az Oázis webshopban való vásárlás esetén nem használható.

Egyéb tudnivalók:

A 2019. március 1. előtt kiadott 20%-os kártyák érvényesek maradnak, amennyiben megfelelnek a fent leírtaknak (meghatározott tevékenységi kör és legalább egy vásárlás a megelőző évben). A nem megfelelő tevékenységi körű, vagy az elmúlt egy évben nem használt kártyák passzív állapotba kerülnek, azaz nem jogosultak kedvezmény igénybevételére.

A Viszonteladói Kártyával történő vásárlások esetén csak a kártyán szereplő névre készülhet részletes számla.

Amennyiben egy kártyával 365 napig nem történik egyetlen vásárlás sem, a kártya ún. passzív állapotba kerül, azaz a vonalkóddal a kártya (partner) beazonosítható marad, de az nem lesz jogosult kedvezmény igénybevételére. Ez esetben új kártyát kell igényelni a fenti procedúra szerint.

Az Oázis Kertészeti Kft. jogosult a Viszonteladói Kártya Szabályzat egyoldalú módosítására, visszaélés vagy nem jogosult használat esetén egyes kártyák letiltására.

További, nem tisztázott kérdésekben az Oázis Kertészeti Kft. ügyvezetése jogosult egyéni döntést hozni.

 

 

További vállalati szolgáltatásaink