arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4
Vállalati értékesítés

Vállalati értékesítés

Vállalati szolgáltatásaink
Személyre szabott tanácsadás és értékesítés intézmények, cégek részére.
Személyre szabott tanácsadás és értékesítés intézmények, cégek részére.

Elérhető az alábbi áruházainkban:

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Szeretné felvirágoztatni éttermét, irodáját, üzletházát, teraszát, kertjét?

Legyen szó nagyobb tételű beszerzésről vagy különleges növényekről, nálunk egyedülálló kiszolgálásban részesül!

Az igényes és nagyobb volumenű dekoráció megtervezéséhez elengedhetetlen a helyszín pontos ismerete. Legyen akár kül- vagy beltéri a díszítendő felszín, minden körülménnyel tisztában kell lenni: a tér nagysága, belmagasság, a berendezés elhelyezkedése és összhatása, világítás – hogy csak a legfontosabbakat említsük. A szabad ég alá kerülő növényeknél az időjárással is kalkulálni kell. Ma már a virágdíszítés a lakberendezés témaköréhez kapcsolódik, és ugyanolyan divatirányzatokat képvisel, akár csak egy lakás vagy éppen étterembelső: a nemzetközi trendekben, melyeket mi is követünk, főként a színekben és a kiegészítőkben látható változás. Idén például az smaragdzöld a kedvenc.

Ingyenes tanácsadás

Kérje helyszíni tanácsadásunkat, hogy kollégánk a lehető legjobb eszközzel tudja felmérni az Ön igényeit – a saját szemével! A tanácsadás Budapesten belül ingyenes és vásárlásra nem kötelez. Ennek ellenére szakmai hozzáértésünkben és személyre szabott árainkban még senki nem talált kivetnivalót.

Sokan keresnek meg minket olyan kéréssel, ami még néha nekünk is fejtörést okoz. De természetesen mindig megoldjuk a feladatot. Referenciáink között említhetnénk a Westend CityCenter közel 10 m magas pálmáit, a parlament hatalmas, vágott karácsonyfáit (amelyeket a tűzoltóság segítségével, darukkal állítottunk fel) vagy a Fővárosi Állatkert és a Művészetek Palotájának különleges növényeit.

Ezzel a vállalatoknak, hivataloknak és magánszemélyeknek egyaránt szóló szolgáltatásunkkal biztosan elégedett lesz. Időpont egyeztetésért és további információért keresse kollégánkat bizalommal!

A szaktanácsadás díja kiszállásonként nettó 10.000 Forint, melyet megvalósuló rendelés esetén jóváírunk.

Cégünk beltéri növénydekorációk tervezését, berendezését és karbantartását, ápolását is vállalja. 

  • Személyre szabott tanácsadás, értékesítés
  • Parkosítás
  • Dísznövényápolás

Varga Zoltán
Vállalati értékesítő
Telefon: +36 20 241 3297
E-mail:  varga.zoltan@oazis.hu

További vállalati szolgáltatásaink