arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up arrow-special chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up book bulb bus cart check checklist clock cursor database disable download email email2 email3 facebook fax flower glasses hand-flower heart info info-full instagram lock meal pen percent percent-outline phone phone2 pin pin map-pin play play-full play-simple print requirements-light requirements-temprature requirements-vapor requirements-water search shop sprinkler test-tube-leaf trash oazis eatable wind fragrant herb hungarian-product nutrient-solution rare-product special-ground-req toxic winter-proof service1 service2 service3 service4 service5 service6 ornamentals1 ornamentals2 ornamentals3 ornamentals4
Teknős menhely

Teknős menhely

Áruházi szolgáltatásaink
Az Oázis Kertészet azonban az állatbarátok igényét látva több áruházban is teknőc menhelyet nyitott, ahol télen a fűtött, párás üvegházban, nyáron pedig...
Az Oázis Kertészet azonban az állatbarátok igényét látva több áruházban is teknőc menhelyet nyitott, ahol télen a fűtött, párás üvegházban, nyáron pedig...

Elérhető az alábbi áruházainkban:

Közép-Magyarország Nyugat-Dunántúl Budapest Közép-Dunántúl Észak-Alföld Dél-Dunántúl Dél-Alföld
plant

Menhelyeink jelenleg sajnos minden helyszínen megteltek. Az állatok egészségének megóvása érdekében új teknősöket fogadni jelenleg nem tudunk.

2019.07.01.

A teknős-tartás egyik velejáró következménye, hogy kedvencünk egy idő után megnő és a kezdetben aranyos kis páncélosból harapós sziklává válik, arról nem is beszélve, hogy a régi terrárium is láthatóan szűkös lesz.

Hajdanán ezek a hüllők (ha még belefértek) a WC lefolyókba kerültek vagy “véletlenül” az ablakban maradtak és menthetetlenül kiszáradtak.

Az Oázis Kertészet azonban az állatbarátok igényét látva több áruházban is teknőc menhelyet nyitott, ahol télen a fűtött, párás üvegházban, nyáron pedig a kerti tó partján biztosítja az ex-kedvenceknek a nyugodt öregkort.

Mindez látogatóinknak nem kerül egy fillérbe sem és természetesen a nálunk elhelyezett hüllőket mi sem értékesítjük, hanem gondozzuk őket utolsó éveikben.

A látogatási idő egybeesik a áruházaink nyitvatartási idejével.

További áruházi szolgáltatásaink