Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

Vendégkönyv

Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban. A lila keretes mezők kitöltése kötelező. A biztonsági kódot kérjük másolja a kód melletti mezőbe.
Név  
E-mail cím  
Tárgy  
Szöveg  
Biztonsági kód  
 
Hozzászólások
talaj savanyítása
Kedves Ágnes! A vas pótlása és a talaj Ph értéke nem függ össze. Ha rendszeresen kap hortenzia műtrágyát, akkor az előbbivel nem valószínű, hogy baj lenne. A savanyításhoz inkább tőzeget ajánlanánk, amit a tő köré kell szórni rendszeresen.
#8575   Oázis Kertészet   2017-06-16 22:12:25
hintaágy
Tisztelt Kertészet! Két évvel ezelőtt vásároltunk Önöknél Tatabányán egy fa hintaágyat. Sajnos a a gyártóját már nem tudom, de most is vásárolható ez a termék az áruházukban. Költözködés során a hintaágy függesztőkampói és néhány csavar elvesztek. Érdeklődnék, hogy tudnának-e segíteni abban hogy a hiányzó darabokat megvásároljuk a gyártótól? Válaszukat előre is köszönöm!
#8574   Molnárné Nagy Angelika   2017-06-16 17:05:31
Támogatás kérő
Üdvözlöm! Gilicze Sándor vagyok, Nemespátró polgármestere. Nemespátró Zala megye déli csücskében található kis falu. Sajnos a lakosság drasztikus csökkenése nálunk is jelen van, így sem iskolánk, sem óvodánk nincs. Csupán az Önkormányzat, a helyben üzemelő könyvtárunk és a Közalapítvány közös együttműködésével minden évben megrendezésre kerülő Falunap az, amely a falu lakosságát – és legnagyobb örömünkre a szomszédos három település apraja nagyját is – összehozza, mely idén 2017. július 22. napján kerül megrendezésre. Önkormányzatunk mindig a takarékos gazdálkodásra törekedett, melynek eredményeként pályázni tudtunk az adósságkonszolidációban részt nem vevő önkormányzatok részére kiírt pályázatra. Ennek keretében 6,5 millió forintot kapott a település a kultúrotthon felújítására. Reményeink szerint a felújított épület átadására is sok kerül ez évi falunapunk keretében. Szűkös anyagi forrásaink miatt, a bevétel növelése érdekében tombolát is szeretnénk árusítani, melyhez kérnénk az Önök támogatását. Kérjük, ha módjukban áll, támogassák rendezvényünket nyereménytárgy felajánlásával! A legkisebb támogatásnak is nagyon örülnénk! Támogatóink neve a falunap egész ideje alatt feltüntetésre kerül. Segítségükben bízva Köszönettel: Gilicze Sándor Nemespátró Község Polgármestere Támogatásukat legyenek kedvesek Könyvtárunk részére eljuttatni: Nemespátró Könyvtár 8857 Nemespátró Fő u. 19. Tel.: 06 30/573-4885 06 93/577-001 Nemespátró, 2017. június 15
#8573   Nemespátró Község Önkormányzata   2017-06-15 13:05:07
Érdeklödőm
Kb. 2 hete vettem észre hogy az egyikszobanövényemen fehér vattaszerú Valami kezd megjelenni majd az egymás melletti novényeken is lassacskánr megjelentek Kivettem a cserépből jól lemostam a gyökereit, majd elültettem amelyiker leketett. Most mindegyiket kint hagytsm kert.ben hátha történika valami jó velúk Most mi lenne még a további teendő.?
#8572   Ébermann Károlyné   2017-06-14 02:25:56
talaj savanyítása
Kedves Kertészet! Érdeklődnék, hogy a fenyő tűlevele valóban alkalmas-e a talaj savanyítására? Hortenziák tövébe tenném. Másik kérdésem, hogy az ecetes vízzel való beöntözés mennyire hatásos? Körübelül 30 tő hortenziám van szabad földbe kiültetve, évek óta az Önök hosszan lebomló sajátmárkás hortenzia tápját kapják. Van ahol sárgásak a fiatal levelek, ami vashiányra utalhat. Ha savanyítom a talajt, elkerülhető a mesterséges vaspótlás? Válaszukat előre is köszönöm! Magyar Ágnes
#8571   Magyar Ágnes   2017-06-13 08:46:04
tűztövis
Kedves József! Valóban nem éppen fagyérzékeny fajtákról van szó, ás a szárazságot is jól szokták tűrni, így ennyi információ alapján nehéz megmondani mi lehet a baj. Azonban ha idén még egyáltalán nem hajtottak, akkor lehet, hogy a növény elpusztult. Ha a metszéskor az ágak közepe is száraznak tűnik már nem igazán van mit tenni.
#8570   Oázis Kertészet   2017-06-12 11:40:40
Medinilla magnifica
Kedves Evelin! A sötét foltok valóban leginkább gombabetegségre utalnak. Ez ellen legtöbbször vegyszeresen kell védekezni, és ezt csak a kertészetben tudja megvásárolni, így a legjobb ha behoz pár elváltozott, beteg levelet ahol a kollégák személyesen jobban meg tudják vizsgálni és rögtön tudnak szakértő tanácsot adni, védőszert ajánlani.
#8569   Oázis Kertészet   2017-06-12 11:38:27
hárs
KEdves Mihály, igen szoktuk tartani, azonban, azonban az áruházak készletei és árai eltérhetnek egymástól. A pontos fajta- és méretválasztékról, illetve ezek árairól az adott kertészet elérhetőségein kaphat pontosabb tájékoztatást.
#8568   Oázis Kertészet   2017-06-12 11:36:53
Tuja
Igen, Itt találhatók az akciós árak: http://www.oazis.hu/akciok/1799
#8567   Oázis Kertészet   2017-06-12 11:36:03
tűztövis
Kedves Oázis kertészet! Tűztövis bokraim közül, amelyek tavaly roskadoztak a narancssárga termésektől az idén tavasszal vagy nem hajtottak ki vagy amelyik néhány helyen ki is hajtott azok a hajtások is tönkrementek rövid időn belül. Próbáltam visszavágni őket olyan fél méteres csonkokra de azóta sincs semmi. Azokon, amelyeken kevesebb termés volt semmi bajuk sincs. Lehet e között valami összefüggés? A mályvacserjéim közül is a fele tönkrement és sok helyen máshol is ezt látom. ennek mi lehet az oka? Tudtommal nem fagyérzékenyek. köszönöm válaszukat. Tisztelettel: József
#8566   Katona józsef   2017-06-11 12:07:58
Lapozás   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 859
Keresés a vendégkönyvben
Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
Ismerkedjen meg a növényekkel az itt található látványos videók segítségével.
 

Esküvőre is ajándékozz Oázis utalványt!

Ajándékozni szeretnél valamit, de nem tudod, hogy az ifjú pár minek örülne legjobban? A legjobb ajándék a vásárlási utalvány, melyet kertészeteinkben található bármely termékre, növényekre lehet beváltani.

[ bővebben ]

Akciós Oázis Szerszámok

Ásó, lapát, gereblye: minden kertbe kell belőle!

[ bővebben ]

Virágzó évelők és sziklakerti növények

Az évelő mixek, levendulák, sziklakerti évelők akciós árai, a fajták leírásai és egyéb részletek itt találhatók.

[ bővebben ]

Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.