Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

Vendégkönyv

Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban. A lila keretes mezők kitöltése kötelező. A biztonsági kódot kérjük másolja a kód melletti mezőbe.
Név  
E-mail cím  
Tárgy  
Szöveg  
Biztonsági kód  
 
Hozzászólások
hol vannak???
Tisztelt Kertészet! Régóta Önöknél vásárolok, mindig megelégedéssel de az utóbbi időben nagyon nagyon megváltozott a véleményem Önökkel kapcsolatban. Szerettem bejárni Önökhöz de mióta elmentek Önöktől azok az emberek AKIK MÉG A VÁSÁRLÓKÉRT DOLGOZTAK nem úgy mint ezek a mai fiatalok Kőbányai üzletükbe kérdeztem volna egy fiatal embert pár dolgoggal kapcsolatban erre elfordult tőlem és azt beszélték hogy ki mikor megy szabadságra.... velem nem is foglalkoztak.Szomorú hiányzik a régi banda azok valahogy tudtak ránk VEVŐKRE figyelni. Megértem hogy meleg van és lehet hogy túl vannak hajszolva a kedves kollégák de azért ha kérhetem kicsit figyeljünk oda vásárlókra hiszen Önök azért vannak hogy nekem is segítsenek és másnak is. Nem??? Azt tudom hogy egy darabig vagy lehet hogy nem is fogok Önökhöz többet jönni ha ilyen a kiszolgálás. Üdvözlettel: Szabó Kata
#8580   Kata   2017-06-25 21:55:10
nem eladó áru a polcon...
Tisztelt Oázis kertészet! Régóta Önöknél vásárolok, mindig megelégedéssel. A mai napon a kőbányai üzletükben vásároltam -volna- sziklakerti növényeket, és egy minikerthez való növényeket, tartó tálat, továbbá kis fém asztalkát, széket, hidat, stb. Fehér színben a polcon találtam egy mini rózsalugast, már levéve a papírról, amin a kódszám van. Beraktam mellé egy fekete ugyanolyan rózsalugast, hogy a pénztárnál arról majd leolvassák az árat. Ugyanígy a polcon találtam egy kis asztalkát, és egy széket. Ezt két székkel áruljálk, a másikat sehol sem találtam, és fehérben nem volt olyan komplett szett, ami kartonra felerősítve lett volna, árcédulával. A polc mellett volt egy aranyosan berendezett minikert, és mellette egy másik cserép, amiben 2 sziklakerti növény közt megláttam a maradék 1 kis széket. Ezt onnan vettem el. Jelzem, hogy ez utóbbi cserépben nem berendezett kompozíció volt! Ezen szett helyett egy zöld szettet vittem a pénztárhoz, A pénztárnál azonban azt mondta az eladó, hogy a nem kartonra erősített minibútorokat nem lehet eladni. Próbáltam kérni, hogy árazza be a zóld, és fekete ugyanolyan bútorkák alapján, de nem volt hajlandó. Mivel nem hittem el, hogy a polcon kint lévő árut nem tudja eladni nekem az áruhátz, kértem a vezetőt. Egy nagyon fiatal hölgy jelent meg, kezében egy fehér, de nem ugyanolyan elemeket tartalmazó dobozzal, hogy ezt tudja heklyette adni, de a külön-külön darabkák nem eladók. Sajnos, az nem tetszett, így szomorúan dolgavégezetlenül távoztam. Tudom, hogy ez kis összeg, amivel nem éri meg foglakozni, de minen apró szívesség jól esne az embernek! Én intenzíves-altató orvosként nagyon súlyos betegeket kezelek, de ha valamelyikük vizet kér, azt is odanyújtom neki, bár ez kis dolog. Nem tudom, mi lesz azokkal a dolgokkal, amik az eredeti csomagolásuk nélkül vannak az Önök áruházában. Kidobják? Vagy ha mégis eladják, akkor nekem miért nem lehetett? Ha nem eladó, miért van kinn a polcon? Jó, tudom, kivéve az az egy, ami egy cserépben volt, de hangsúlyozom, nem igzaán egy kompozíció részeként! Abból nem vettem volna el! Én egyszerúen csak nagyon szomorú vagyok, mert már elterveztem, hogy milyen aranyos minikertet fogok készíteni. Ajándék lett volna, olyan ajándék, ami többet ér sok drága megvásárolt dolognál. Szeretném, ha egy kicsit megértőbbek lennének, a vásárlók kérését több odaadással próbálnák megvalósítani. Máskor minidg kedvességgel találkoztam Önöknél, azért is remélem, hogy ez egyedi eset volt.
#8579   dr. Molnár Erika   2017-06-23 16:24:37
hintaágy
Kedves Angelika! Sajnos ennyi alapján nem tudjuk megmondani, hogy ki lehet a gyártó. A legjobb volna személyesen, az áruházvezetőnél érdeklődni ez ügyben.
#8578   Oázis Kertészet   2017-06-16 22:16:03
Támogatás kérő
Kedves Sándor! Kérjük írjon a marketing@oazis.hu címre
#8577   Oázis Kertészet   2017-06-16 22:14:45
Érdeklődöm
Kedves Károlyné! a növény szinte biztosan tetves lett. A szemmel látható pókhálószerű anyagot, és az állatkákat enyhén szappanos vízzel távolítsuk el, valamint hetente permetezzük a növényt Oázis növényápoló szerrel.
#8576   Oázis Kertészet   2017-06-16 22:13:47
talaj savanyítása
Kedves Ágnes! A vas pótlása és a talaj Ph értéke nem függ össze. Ha rendszeresen kap hortenzia műtrágyát, akkor az előbbivel nem valószínű, hogy baj lenne. A savanyításhoz inkább tőzeget ajánlanánk, amit a tő köré kell szórni rendszeresen.
#8575   Oázis Kertészet   2017-06-16 22:12:25
hintaágy
Tisztelt Kertészet! Két évvel ezelőtt vásároltunk Önöknél Tatabányán egy fa hintaágyat. Sajnos a a gyártóját már nem tudom, de most is vásárolható ez a termék az áruházukban. Költözködés során a hintaágy függesztőkampói és néhány csavar elvesztek. Érdeklődnék, hogy tudnának-e segíteni abban hogy a hiányzó darabokat megvásároljuk a gyártótól? Válaszukat előre is köszönöm!
#8574   Molnárné Nagy Angelika   2017-06-16 17:05:31
Támogatás kérő
Üdvözlöm! Gilicze Sándor vagyok, Nemespátró polgármestere. Nemespátró Zala megye déli csücskében található kis falu. Sajnos a lakosság drasztikus csökkenése nálunk is jelen van, így sem iskolánk, sem óvodánk nincs. Csupán az Önkormányzat, a helyben üzemelő könyvtárunk és a Közalapítvány közös együttműködésével minden évben megrendezésre kerülő Falunap az, amely a falu lakosságát – és legnagyobb örömünkre a szomszédos három település apraja nagyját is – összehozza, mely idén 2017. július 22. napján kerül megrendezésre. Önkormányzatunk mindig a takarékos gazdálkodásra törekedett, melynek eredményeként pályázni tudtunk az adósságkonszolidációban részt nem vevő önkormányzatok részére kiírt pályázatra. Ennek keretében 6,5 millió forintot kapott a település a kultúrotthon felújítására. Reményeink szerint a felújított épület átadására is sok kerül ez évi falunapunk keretében. Szűkös anyagi forrásaink miatt, a bevétel növelése érdekében tombolát is szeretnénk árusítani, melyhez kérnénk az Önök támogatását. Kérjük, ha módjukban áll, támogassák rendezvényünket nyereménytárgy felajánlásával! A legkisebb támogatásnak is nagyon örülnénk! Támogatóink neve a falunap egész ideje alatt feltüntetésre kerül. Segítségükben bízva Köszönettel: Gilicze Sándor Nemespátró Község Polgármestere Támogatásukat legyenek kedvesek Könyvtárunk részére eljuttatni: Nemespátró Könyvtár 8857 Nemespátró Fő u. 19. Tel.: 06 30/573-4885 06 93/577-001 Nemespátró, 2017. június 15
#8573   Nemespátró Község Önkormányzata   2017-06-15 13:05:07
Érdeklödőm
Kb. 2 hete vettem észre hogy az egyikszobanövényemen fehér vattaszerú Valami kezd megjelenni majd az egymás melletti novényeken is lassacskánr megjelentek Kivettem a cserépből jól lemostam a gyökereit, majd elültettem amelyiker leketett. Most mindegyiket kint hagytsm kert.ben hátha történika valami jó velúk Most mi lenne még a további teendő.?
#8572   Ébermann Károlyné   2017-06-14 02:25:56
talaj savanyítása
Kedves Kertészet! Érdeklődnék, hogy a fenyő tűlevele valóban alkalmas-e a talaj savanyítására? Hortenziák tövébe tenném. Másik kérdésem, hogy az ecetes vízzel való beöntözés mennyire hatásos? Körübelül 30 tő hortenziám van szabad földbe kiültetve, évek óta az Önök hosszan lebomló sajátmárkás hortenzia tápját kapják. Van ahol sárgásak a fiatal levelek, ami vashiányra utalhat. Ha savanyítom a talajt, elkerülhető a mesterséges vaspótlás? Válaszukat előre is köszönöm! Magyar Ágnes
#8571   Magyar Ágnes   2017-06-13 08:46:04
Lapozás   1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 864
Keresés a vendégkönyvben
Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
Ismerkedjen meg a növényekkel az itt található látványos videók segítségével.
 

Már itt vannak!

290 Ft-tól

Krizantémok verhetetlen áron!

[ bővebben ]

Esküvőre is ajándékozz Oázis utalványt!

Ajándékozni szeretnél valamit, de nem tudod, hogy az ifjú pár minek örülne legjobban? A legjobb ajándék a vásárlási utalvány, melyet kertészeteinkben található bármely termékre, növényekre lehet beváltani.

[ bővebben ]

Akciós Oázis Szerszámok

Ásó, lapát, gereblye: minden kertbe kell belőle!

[ bővebben ]

Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.