Minden látogató 3 db 1000 Ft-os Oázis kupont kap!

Végre  tavasz van. A már unalmas szürke színek napokon belül zölddé, egyre tarkábbá válnak a természetben és a kertekben, balkonokon is! Eljött a városi kertészek ideje! Lassan lehet ültetni a paradicsompalántákat a dézsákba, virágosítani a teraszokat, amelyek beszerzéséhez a legszuperebb hely április 20-22 között a Budai Arborétum, (1118 Budapest, Villányi út 29-43.) amely igazi tavaszi pompáját mutatja és ezen a hétvégén az ország számos részéről érkező kertészetek, a növény- és virágárusok, termelők, a gasztronómia képviselői, borászatok, a „zöldítő” vállalkozások és természet közeli dizájnerek kínálatával.

Az állandó és alkalmi programok, Bonsai kiállítás, orchidea és kaktuszbemutató, előadások, jóga, hangszeres és énekkari bemutató, a Paradicsom Projekt workshopja, akár egész napos kikapcsolódást nyújt minden korosztálynak.

A sokéves hagyományokkal rendelkező rendezvényen palánták, egynyári és évelő virágok, konyhakerti és fűszernövények, árnyéktűrők, cserepesek és cserjék, kaktuszok, pozsgások, tillandsiák, orchideák, illetve számos növényritkaság lesz kapható a kerti szerszámok, dekorációk mellett. A növényes dizájn termékek többféle megoldást, inspirációt nyújtanak a városi és lakáskertészeknek. Termelők kínálják a kerti jókat, mézeket, chilis termékeket borokat, gasztronómiai különlegességeket. Natúr kozmetikumok, virágos ékszerek  színesítik a vásár kínálatát. A látogatók vezetett séta keretén belül megismerhetik a Budai Arborétum növényvilágát, sőt szombaton odukukucskálás is lesz a Magyar Madártani Intézet munkatársának vezetésével.  A vasárnap folyamán a Növényi Diverzitás Központ, Magyarország legnagyobb génbankja mutat ízelítőt gyűjteményéből interaktív játékai által.

A rendezvény ideje:

2018. április 20-22.

Helyszín:

Budai Arborétum, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.

További információk:

tavaszkert@tavaszkert.hu | tavaszkert.hu

Minden látogató 3 db 1000 Ft-os Oázis kupont kap!

Részletes felhasználási feltételek:

  • A belépőjegy árából 1000 Ft levásárolható az Oázisban!
  • Legalább 4000 Ft-os vásárlás esetén csak 3000 Ft kell fizetnie.

További tudnivalók:

  • Beváltáskor a belépőjegyhez kapott szórólapot kell kuponként leadni.
  • A kupon csak az Oázis áruházakban vásárolható le, a kiállításon erre nincs lehetőség.
  • A kupon tört értéke nem beváltható, több kupon beváltása esetén a kuponok értékei és a beváltási összegkeretek összeadódnak. A kupon értéke készpénzre nem váltható.
  • A kupon országszerte az összes Oázis Kertészeti áruházban érvényes, 2018. április 20. és május 20. között.
  • A kupon más akciókkal kedvezményekkel nem összevonható.