Hő-és fagyvédelem

Fehér színű fólia, amit legtöbbször fóliaházak takarásaként alkalmaznak. Védi a növényeket az időjárás viszontagságaitól, ellenáll az UV-sugaraknak, mindemellett fény- és légáteresztő, és bizonyos mennyiségben a víznek sem szab gátat. Csökkenti a víz elpárolgását a talajból, és melegen tartja azt. Megvédi a növényeket a szárnyas kártevőktől, fagytól, hidegtől, esőtől, széltől, és az erős napsugárzástól. Tömege 19 g/m2.

Hõ- és fagyvédõ geotextília, 16 nm
1590 Ft
Hõ- és fagyvédõ geotextília, 8 nm
999 Ft

Megvásárolom a webáruházban… 

Azok a fránya gyomok?

Ez a speciális fekete geotextil 50g /m2 tömegű, és elsősorban zöldség- és gyümölcstermesztéshez, talajtakaráshoz alkalmazzák. Mivel elnyeli a napsugarakat, meggátolja a gyomok növekedését, ugyanakkor víz- és légáteresztő. Ezek mellett csökkenti a víz elpárolgását, így a talaj megtartja nedvességét még a száraz időszakokban is. Fagyok idején nem repedezik, így nem gond, ha nem csak egy szezonra alkalmaznánk.

Agroszövet gyom ellen, 8 m2
3490 Ft
Agroszövet gyom ellen, 20 m2
8490 Ft

Megvásárolom a webáruházban… 

Ellenálló anyag a hosszantartó hatásért

Az előzőhöz hasonlóan ezt a kerti textilt is elsősorban a gyomosodás megfékezésére használják, bár egyéb felhasználási módjai is figyelemreméltóak. Az egyszerű fekete geotextillel szemben ez az anyag szőtt, magas szilárdságú, speciális porózus szövet, amely 30 év élettartammal bír (már amennyiben nincs állandóan kitéve közvetlen napsugárzásnak). Mivel meggátolja a gyom növekedését, csökkenti az ágyások karbantartási idejét, illetve a gyomirtó szerek használatának szükségességét. Kiváló víz- és légáteresztő képességgel bír, csökkenti a víz elpárolgását. Ellenálló a penésszel és baktériumokkal szemben. Zöldség- és gyümölcstermesztéshez a legjobb választás, talajtakaró és dekorációs anyagok alá, kertépítésekhez, illetve eltérő talajtípust igénylő növények elválasztásához. Tömege 100g/m2.

Kerti geotextília, 16 nm, 3,2×5 m
2990 Ft
Kerti geotextília, 16 nm, 1,6×10 m
2990 Ft

Megvásárolom a webáruházban…