A Kovi Térkő nem külföldi multi, hanem egy szépen fejlődő magyar családi vállalkozás, ahol a magas minőség van az első helyen, nem pedig a mennyiség. Több mint 20 éve gyártunk térkövet, és közvetlenül vagy közvetve 40 magyar család köszönheti nekünk a megélhetését. Minden általunk gyártott térkövet kézzel válogatunk át, biztosítva ezzel a magas minőséget. A Kovi Térkő magas minőségű, időtálló és pénztárcabarát.  A személyre szabott tanácsadásnak köszönhetően – segítőkész tanácsadóink útmutatásai alapján – vásárlóink képesek akár saját maguk megvalósítani udvaruk szemet gyönyörködtető térkövezését.

Mire vágyik aki térkövezésbe kezd?

Játsszunk egy kicsit: idézze fel azt a pillanatot, amikor eldöntötte, hogy lesz egy otthona, amely nemcsak biztonságos menedéket nyújt az időjárás elől, hanem tükrözi a jó ízlését és a stílusát is. Ez a pontos elképzelés az, ami energiával tölti el az embert végig a kivitelezés során, és ennek a megvalósítása okoz büszke elégedettséget, amikor ránézünk a kész otthonunkra. Biztos, hogy számít a rendelkezésre álló költségkeret is, azonban az is biztos, hogy a terv jó minőségű, tartós és esztétikus alapanyagokat tartalmaz.

A térkövezés költségei

Arányaiban a térkövezés kb. 3-4 százaléka egy modern kertes családi ház építési költségeinek. Ehhez képest a kocsibeálló és a gyalogos utak megjelenése egy meghatározó eleme a ház arculatának. Ez egy olyan befektetés, amely a ház forgalmi értékét legalább ugyanannyival megnöveli, mint amennyibe kerül. Ha egy kevésbé esztétikus, olcsó térkövet választ, akkor  valószínű, hogy a legszembetűnőbb arculati eleme szenved csorbát a megálmodott ideális otthonnak.

Mit veszítünk el a térkő olcsósításával?

Most nézzük meg, hogy az esztétikán kívül még miről mondunk le egy kis mértékű spórolással, ugyanis a minőség és a tartósság sem kevésbé fontos szempontok. Például, ha az olcsóbb térkő nem rendelkezik olyan minőségbiztosítási rendszerrel, hogy minden egyes terméket megvizsgálnak és kézzel átválogatnak a csomagolás előtt, akkor nem lehetünk biztosak a termék várható élettartamában. A hibás darabok utólagos cseréje okozhat egy olyan javítási költséget, ami akár tízszerese annak, amit „nyertünk” az olcsósítással.

Ha szakmai tanácsra van szüksége a térkő kiválasztásával és beépítésével kapcsolatban, keressen minket: www.koviterko.hu