Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

Oázis Kertészet, Budapest - Soroksár

Cím: 1237 Budapest, Meddőhányó utca 3-5.
Tömegközlekedéssel: busz: 66, 66E, 166, 119
Telefonszám: +36 1 283 4272
(a tavaszi szezonban a nagy forgalom miatt csak korlátozott számban tudunk telefonos érdeklődésekre válaszolni)
Fax: +36 1 283 4179
E-mail: soroksar@oazis.hu

Franchise üzemeltető:
Oázis Kertészeti Kft.
1101 Bp. Kőbányai út 47.
Adósz.: 10741904-2-13
Cg. 13-09-065247

 
Az Oázis legnagyobb, 2002 februárjában nyitott kertészete már igazi, "nyugati típusú gardencenter". Méretei már önmagukban meggyőzőek lehetnek, hiszen a több mint 10.000 négyzetméteren elterülő kertészetben üvegtetős, 10 méter magas csarnok, közel 4000 négyzetméter üvegház, fedett és nyitott faiskolai részleg is megtalálható. Az Oázistól megszokott kedvező áron itt mindent megtalálhat ami a kerttel, növényekkel kapcsolatos.

Az áruház melletti telephelyen működik a cég dísznövény-kölcsönzési, cserép-nagykereskedelmi részlege, itt "teleltetjük" mediterrán növényeink nagy részét, illetve ez a cég logisztikai központja is. Szakmailag képzett munkatársaink minden kertészettel kapcsolatos kérdésükre készséggel válaszolnak.

Vevőkörünk egyre bővül, a környékről (Csepel, Pesterzsébet, Soroksár) egyre többen látogatnak el ide, és sokszor órákig
"kénytelenek" válogatni, mire hazaindulhatnak. Úgy gondoljuk, szavakban igazából nehéz is lenne Önök elé tárni kertészetünk teljes választékát, ezért látogassanak el hozzánk és hagyják, hogy a növények győzzék meg Önöket!
Nyitvatartás
hétfő:   8:00 - 19:00
kedd:   8:00 - 19:00
szerda:   8:00 - 19:00
csütörtök:   8:00 - 19:00
péntek:   8:00 - 19:00
szombat:   8:00 - 19:00
vasárnap:   8:00 - 18:00
A madárbarát kellékek megérkeztek
A nálunk telelő madarak csodás színfoltjai a téli kertnek. Hogy odaszoktassuk kis vendégeinket, megfelelő etetőt kell használjunk, amit rendszeresen tölteni is fontos. Nálunk most fa etetők legszélesebb választéka mellett fagyálló kerámia etetők és a tollasok számára kedves finomságok is megtalálhatók. A télen a kertünkbe szoktatott énekesmadarakat, nem csak mosolyt csalnak arcunkra, de a kártevő rovarokkal is kevesebb gondunk lesz tavasztól.
ELHO mindenkinek!
Inspiráló élmények
A folyamatosan megújuló és kreatív praktikák sokaságát nyújtó Elho termékek minden korábbinál szélesebb választékával várjuk látogatóinkat.
Milyen színű muskátli a kedvenced?
Természetesen a piros!
Lila, ciklámen.
Halvány rózsaszín.
Fehér.
Mindig vegyesen ültetem.
Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban.
Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
Ismerkedjen meg a növényekkel az itt található látványos videók segítségével.
 

Rózsák és levendulák hétvégéje

Május 19-20-21.

Gyere el május 19-20-21-én az Oázis Kertészetbe, mert ezen a hétvégén rózsa és levendula fajták széles kínálatával, kedvezményekkel, szaktanácsadással, ingyenes vendéglátással és kóstolással, valamint hamisíthatatlan Oázis hangulattal várjuk a kertszerelmeseket! Számtalan virágzó csoda csak rád vár!

[ bővebben ]

Akciós egynyári palánták

Már 119 Ft-tól

[ bővebben ]

Akciós muskátli pakkok és kiegészítők

Minden évben egyre népszerűbbek a muskátli palánták!
Nem is véletlenül, hiszen már álló, futó, félfutó fajtákból, több színben is választhatunk. Mi több, fejlődésüket kimondottan számukra kialakított földdel, tápoldattal és táprúddal is segíthetjük.

[ bővebben ]

Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.